Akp yolun sonu!
-
Bu saatten sonra isterse 10 bin guy 5 bin vmy gelsin bir daha Akp ye oy verirsem Allah belami versin!!
-
Simdiye kadar hep iyi yonlerinden bakmaya calistim Allah kitap dedim oyumu verdim. Soyle bi bakiyorum elendigim mulakat sayisi yasima kavusacak dereceye gelmis. Neden? Akp den torpil yaptiramadigim icin. Mulakatlarda resmen dalga geciliyor artik. Torpil almis basini gitmis herkes atini oynatiyor. Benim bu kadar zoruma giden baska bisey olmadi. Emegimle rezil oldum !! Ahdim olsun bir daha Allah kitap din iman diye milleti soyup dalga gecenlere oyumu verirsem ! Gecenin bu saatinde dusunmekten kafayi yiyecegim
-
YÜKSEK SESLE METAL MÜZİK DİNLE..DELİ GİBİ SPOR YAP..İYİ GELİYOR..DUA ET..İSYAN ET..LANET ET..BİR ŞEYLERİ PARÇALA..
HER ŞEYE SIFIRDAN BAŞLA..SENDE HUZURSUZLUK YARATAN HER ŞEYİ , HERKESİ HAYATINDAN ÇIKAR..KENDİ DÜNYANI YARAT... -
@otuzyılsavaşı
KENDİNLE KONUŞUYORSUN OTUZYILSAVAŞI..İYİ DEĞİLSİN..
-
Böyle iş olur mu ya. Ders çalışıyoruz ama aklımızda adam bulmamız gerektiği fikri oluşuyor. Bu hak mı ya. Bu nasıl bir düzen arkadaş. Çıldıracağım ya. İlan gelse ne olacak. Gelecek kazanacağız eleneceğiz. Yine aynı düzen. Allah kahretsin böyle sistemi.
-
Arkadaşlar bir çok anlamda tartışma yaratacak bizlerin bu platformda oluşturmak istediği atmosferi bozacak paylaşımların devam etmesini istemiyoruz. Bu nedenle bu başlığı kilitlemek durumundayiz. Başlığı açan arkadaşımızın isyanına bir sözümüz yok ama başlığın devamında ciddi ve istenmeyen tartışmalar yaşanabilir bunu istemiyoruz.