Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@adam-simith hangi düzeyde? Yürümenize vs etki edecek seviyede mi?
-
@aliveli yok hocam kucuk fitigim fizik tedavi aldim
-
@adam-simith seyahat engeli oluşturmuyorsa ve yurdun her yerinde görev yapabilir durumdaysanız sağlıkta sıkıntı çıkmayacaktır.
-
@aliveli tum doktorlar tek tek inceliyormu
-
@adam-simith genellikle hayır hatta çoğu doktor bakmıyor bile.
-
@aliveli gecmisteki cekilmis emarlar fln icelenmiyo demi hocam
-
@adam-simith yok hocam.
-
Arkadaşlar 2 gün önce güvenlik soruşturması için polis geldi sadece burada mı ikamet ediyorsun dedi evet deyince arkasını döndü gitti birşey anlamadım ben bu işten sizlere de böyle gelen oldu mu
-
@kcn42 Başka bir şey için gelmiş olabilir. Güvenlik soruşturması böyle yapılmıyor ki. 3750 tane adayın tek tek evine mi gidecekler.
-
@kcn42 Güvenlik soruşturmasında eve geliniyor ama çevreden bi iki kişi ye sorulup gidiliyor. Diye biliyorum. Sizin ki enteresan olmuş zaten biraz prosedür gibi gelip sorma işi ayrıca 3750 kişiye değil mülakatı geçenler güvenlik soruşturmasına tabi tutuyor bence yoksa geçen sefer gibi olursa yine cook uzun sürer hem sayı da fazla
-
@ucanmarul Başka yere de mi başvurdun dedi nasıl yani anlamadım deyince tamam tamam deyip bindi asansöre gitti birde burda mı ikamet ediyorsun dedi başka ne için gelecek ki Hem şunu da atlamayalım mülakat sonucunuz olumlu ya da olumsuz olsun oradaki tüm adayların güvenlik soruşturması yapılıyor bunu iyi araştırdım biliyorum ama eve gelme işi tercihen oluyormuş bunu da sordum ayrıca bizim apt polis lojmanı gibi zaten ne kapısında ne de site otoparkında polis aracı eksik olmaz yani iş komşuya sormak olsa gelmesine bile gerek yok son olarak da şunu belirteyim neredeyse mülakat tarihini unuttuğum bir yerden birinin gelip sizi sorması en azından süreç işliyormuş hadi onu da boşver ismimi silmemişler hatırlayan biri çıktı diye mutlu ediyor :))
-
Arkadaşlar bayramınız kutlu olsun. Bir ses seda yok mu acaba, duyum alan, herhangi bilgisi olan var mı mülakat sonuçları için?
-
@barrichello bayramdan sonra sonuçların açıklanacağı söyleniyor
-
@semasema cidden mi şaşırdım ben daha uzun sürer sanıyordum
-
@semasema bunu kim soyluyor hocam
-
@semasema, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@barrichello bayramdan sonra sonuçların açıklanacağı söyleniyor
Kaynak ???
-
Keşke artık açıklansa da yolumuza baksak.. sürünceme bekleme hiç güzel değil
-
Arkadaşlar ben yeni bakanımız alt birimleri oluşturduktan sonra işlerin hızlanacağını düşünüyorum. Ama önce şu Bakan Yardımcıları diğer Daire Başkanları vs. bir netleşsin.
-
@antimülakat dediğinin olması bi kaç ay demek sanırım
-
@antimülakat alt birimlerler bizim işim yok altı üstü sonuç açıklancak kaldı ki onlar çoktan oluşmuştur bakanlılar birleşti,ağustos sonu açıklanır büyük ihtimal yeni hava limanı yetişmesi lazım kura vs biz sürü iş var