Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
Belgeleri PTT ile gönderdim Ali Ünal'a teslim edilmiştir diye mesaj geldi PTT'den. Ulaştığına emin olmak için nerden bilgi alabiliriz.
-
Gönderdiğimiz yer Çankayaydı, teslim edilen yer Yeni Mahalle/Konutkent yazıyor. Herkeste böyle mi?
-
@suaybg hocam bu detay bir mesele. Yolluk sabit olan bir şeyde değil maalesef. Bazı yerlerde zaman içerisinde kaldırıladabiliyor. Kapılarda yolluk olmaz. İstanbul'da var, İzmir'de var. Ankara'da yok. Bursa'da var. Mersin'de var. Konya'da var. Çorum'da var. Kocaeli'de var. Diye uzar gider liste.
-
@antimülakat sözleşmeli personele yolluk veriliyor mu ? Bir bilginiz var mi?
-
@aykev ilk defa kuruma alınıyorlar hocam. Bu nedenle net olmamakla birlikte alırlar diye düşünüyorum.
-
@buhara etimesgut yazıyo bendede hocam ama yakın yerler
-
@buhara yeni mahalle konutkent pdm yazıyor pdm dediği posta dağıtım merkezi oluyor
-
@antimülakat anladım hocam sağolun
-
@tıpınbiraltdalı Anladım hocam sağ olun
-
Arkadaslar kura cekimi sonuclarina nasil ulasacaz?
-
9 unda kura var deniliyor forumlarda guvenebilir miyiz bu bilgiye
-
Belgelerin bakanlığa ulaşıp ulaşmadığını nasıl öğrenebiliriz ?
-
Kac kisi evrak etmis suana kadar bilgi var mi YEDEKlerden arayan varmi. Yedekler grubu
https://chat.whatsapp.com/LiNm1RjAcPwItJOohIBuda -
Evrak teslimleri tamamlansin bakanlık açıklama yapar sayfada şu tarihte şurda kura var isteyen gelip izleyebilir katılabilir diye
-
Arkadşalar lisede hazırlık okuduğumuza dair belgeyi götürmemize gerek var mı?
-
Kuralar tamamen şans işi mi ? Yoksa adayın dil bilgisi vb. özeliklerine bakılıyor mu?
-
@fmy0635, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
Arkadşalar lisede hazırlık okuduğumuza dair belgeyi götürmemize gerek var mı?
-
4 gündür sağlık raporu alabilmek için sabah akşam hastaneye gidiyorum,hastaneye sağlık raporu örneğini ibraz etmeme rağmen karar kısımına yalnızca 'Yurdun her yerinde görev yapabilir silah kullanabilir.' yazıldığı için kurum kabul etmedi ve de hastane düzeltme yapmayacağını söylüyor. Böyle bi saçmalık olabilir mi ya kalmış şurada 2 gün belge teslimine.
-
@barış-uysal, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
4 gündür sağlık raporu alabilmek için sabah akşam hastaneye gidiyorum,hastaneye sağlık raporu örneğini ibraz etmeme rağmen karar kısımına yalnızca 'Yurdun her yerinde görev yapabilir silah kullanabilir.' yazıldığı için kurum kabul etmedi ve de hastane düzeltme yapmayacağını söylüyor. Böyle bi saçmalık olabilir mi ya kalmış şurada 2 gün belge teslimine.
Benim aldıpım raporda da aynısı yazıyor.Yarın teslim etmeye gidecektim.Sebep neymiş peki?Çok anlamsız
-
Arkadaşlar belgelerin bakanlığa ulaşıp ulaşmadığını nasıl öğrenebiliriz ? 3. Kez soruyorum ama.