Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
Mugafaza Wb grubunu mesaj atabilecek varmı?
-
@rul0kat hocam wp linkini faceden atsana sana zahmet
fthkrg kullanıcı adı bende isteyen olursa msj atsın atarım bana atarlarsa -
muhafaza wp grubunu bana da atar mısınız
-
@öğrenci bana atan olursa sana atarım. Sana atan olursa bana at.
-
Arkadaşlar wp gruplarını sitemiz yönetim kurulu kararı ile kaldırma kararı aldık. Burada herkese yardımcı olmaya çalıştığımız şu platformda ne kadar bilgi paylaşılırsa o kadar insan bu bilgiden faydalanır diye düşünürken wp grupları ile buna sekte vurulmasına müsaade etmek ve birlikteliği bozmak istemiyoruz. İİBF olarak nadir bir arada hareket ettiğimiz şu platformda bu dayanışmayı lütfen bozmayalım dostlar. Elbette wp gruplarına engel olma şansımız yok ama önümüzdeki sene bu bilgilerden faydalanacak dostlarımızı da düşünürsek burada da paylaşım yapmaktan uzak durmayız.
-
@estergon3457 hocam facebook kullanmiyorum.
@Antimülakat hocam ozur dilerim her sayfasini okumustum basligin ama wp paylasilmama karariniz gozumden kacmis kusura bakmayin -
@rul0kat yok hocam başlangıçta bir kaç yerde müsaade ettik. Sonra baktık çığ gibi wp grupları oluşturuluyor mecburen böyle bir önlem alma kararı aldık. Kusurumuza bakmayın biraz zaruri bir önlem oldu.
-
@antimülakat Cok haklisiniz hocam, bizden sonrakilerin tecrubelerimizi gormesi bilgi sahibi olmasi adina yerinde bir onlem, bu forum sayesinde cok sey ogrendim gerek sizlerin bilgilendirmesi gerekse arkadaslarin deneyimlerini paylasmasiyla.
-
@rul0kat, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@diablo6146 hocam wp grubunda okudum sitedeki saglik rap ornegindeki metnin birebir olmasi gerekiyormus oyle soylemisler bizzat arkadasim kekemelik eksik oldugu icin yeniden hastaneye gidip ekletti
Karar kismini kim yaziyor heyettekiler mi cinslik cikartmasinlar boyle boyle yazİcan deyince
-
@rul0kat kardes ty mesaj kutuna bakabilitsen bi cevap at
-
@rul0kat hocam wp grubunun linkini atar mısınız?
-
Arkadaslar evrakların gidip gitmediğine dair arayabileceğimiz bir numara var mı?
-
@paradoks89 numara var ama cevap veren yok. Bir sürü belge var size cevap vermekle uğraşamayiz diyorlar.
-
@muhafaza123456 Alı ünal diye biri orada çalışıyor bilgisi bile yeterdi bize
-
@tıpınbiraltdalı bugün aradın mi
-
Bugün belge teslim etmeye gidecek varmı ?
-
1.25 goz sorun cikarir mi
-
@muhafaza123456 nasıl iş anlamadım yaa insanları strese soktular ya
-
@muhafaza123456 cevap yok
-
@tıpınbiraltdalı bugün belgeleri teslime gidecek bir arkadaş olsa bizimkinide sorsa güzel olurdu.