Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@sinek, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@Antimülakat abi sozlesmeli muhafazayla kadrolunun maasi ayni mi olur?
ahh yedek olmakk ahhhh
-
@sinek daha öncede söylemiştim çok büyük ihtimalle aynı olacak. İlk kez atama olduğundan şimdilik net konuşmak istemiyorum. Artık bu platformada yazmayı unutmayın yoksa ben bir şekilde ulaşırım biliyorsunuz
-
Dostlar bugün kuralar çekiliyor. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah güzel yerlere, mutlu şekilde çalışabileceğiniz yerlere, yolluk olan yerlere atanmayı başarırsınız. Güzel bir hayata yelken açarsınız. Bakalım kimler nereye atanacak onu da yazmak isterseniz seviniriz.
-
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar inşallah gönüllerimizden geçenler nasip olur.
-
Arkadaşlar aleni bir şekilde paylaşılıyor mu kimin nereye atandığı yoksa tc kimlik numarası ile mi bakılıyor , arkadaşım askerde onun yerine bakıp haber vereceğim kendisine.
-
@sofuoglu Liste yayınlanacak kardeşim ordan bakıp söyleyebilirsin
-
@sofuoglu ilk gün liste hemen siteye yüklenmez. İlk gün kiraya katılanlar isimleri slayttan görmeye çalışacak. Heyecanlı anlar sizi bekliyor Beyler - Kadınlar .
-
@antimülakat abi sen unutulacak insan degilsin. Ben surekli giriyorm platforma. Onemli gordugum herseye yaziyorum
-
@antimülakat Hocam sitede gün içeriside sitede kura sonuçları paylaşılacak diyordu ama ?
-
@diablo6146 dostum sen evraklarini hazirla hazirda bekle mutlaka sira gelecegine emin ol. Hemen git saglik kurulu raporunu hallet
-
@suaybg olabilir de. Normalde bir kaç gün sonra giriliyor ama.
-
yayın olacak mı acaba ya?
-
Kurayi canli yayin yapabilecek yok sanirim degil mi wp gruplarinda konusuldu mu bilen arkadas var mi?
-
canli yayin basladi mi acaba arkadaslar
-
Canlı yayın yapan ya da alternatif uygulamalar varsa paylaşım yapabilir misiniz arkadaşlar
-
sonuclar ne oldu acaba
-
Arkadaşlar bitti mi kura? Orada olan burayı bilgilendirirse çok iyi olur.
-
Kuradan geliyorum, bana Hakkari Esendere Gümrük Kapısı çıktı.
-
@marla hayirli olsun
-
@marla orada ne kadar kalmak zou-rundasınız bilginiz var mı?