Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
bende merak edıyorum konutkent pdm yazıyor şuan nerden öğrenebiliriz acaba
-
Bende haftasonu gönderdim Ankara pim Yenimahalle yazıyor. Umarım yarın teslim olur sıkıntıya girmeyelim.
-
Bana mesaj geldi PTT'den paketiniz Ali Ünal'a teslim edilmiştir diye.
-
Dostlar evrak teslimini resmi kanallardan öğrenin. İşinizi şansa bırakmayın hatta elden teslim en makul olanı.
-
@antimülakat ben aradım bir sürü teslimat var sizinkini geldimi gelmedimi arayıp bulamayiz dediler.
-
@öğrenci
-
Saglikraporuna ne yazdirdiniz . İllaki ornektekinin aynisini mi yazacak
-
@muhafaza123456 hepimiz aynı adresi yazdık ve aynı isme verilmiş Ali Ünal ben de anlamadım
-
@barış-uysal, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
4 gündür sağlık raporu alabilmek için sabah akşam hastaneye gidiyorum,hastaneye sağlık raporu örneğini ibraz etmeme rağmen karar kısımına yalnızca 'Yurdun her yerinde görev yapabilir silah kullanabilir.' yazıldığı için kurum kabul etmedi ve de hastane düzeltme yapmayacağını söylüyor. Böyle bi saçmalık olabilir mi ya kalmış şurada 2 gün belge teslimine.
Hocam bi suru kiside aynisi yazmiyormuydu zaten sende niye oyle yaziyorrr
-
@tıpınbiraltdalı sanada mi Ali Ünal'a teslim edilmiştir diye mesaj geldi ?
-
@muhafaza123456, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@antimülakat ben aradım bir sürü teslimat var sizinkini geldimi gelmedimi arayıp bulamayiz dediler.
Peki teyit nasıl edeceğiz belgelerde sıkıntı olup olmadığını?
-
@brs belgeler ulaşsın da teyit etmek önemli değil. Eksikleri sonrada tamamlayabilirsiniz.
-
@antimülakat hocam rapor karar kisminda aynisimi yazmali silah kullanir olmuyor mu . Cogu kisi oyle gonderdi diye biliyordum ben
-
@muhafaza123456 evet Ali Ünal bir arkadaşın da öyleydi dediğim gibi anlamadım
-
@diablo6146 o konuda net bir bilgim yok hocam, yanlış bilgi vermek istemem.
-
@tıpınbiraltdalı orda çalışan biri olabilir.
-
@diablo6146 hocam wp grubunda okudum sitedeki saglik rap ornegindeki metnin birebir olmasi gerekiyormus oyle soylemisler bizzat arkadasim kekemelik eksik oldugu icin yeniden hastaneye gidip ekletti
-
@muhafaza123456 olabilir hocam yarın ararız tekrar
-
@rul0kat wp grubunun linkini atarmısınız
-
@suaybg wp uzantıları sitemizin yönetim kararıyla kaldırılmaktadır.