Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
arkadaslar merhaba oncelikle herkese hayirli olsun muhafaza icin ayin 28 inde girecem mulakat yeri cankaya hakkinda ve mulakat sorulari icin bilgisi olan varsa paylasabilir miyiz lutfen
-
@paradoks89, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
Arkadaslar ben basvurumu yapmıstım 74 muhafaza ama lıstede adım yok anlam veremeıdm
hocam ayni durum bende de var neden boyle oldu anlayamadim
-
antimulakat hocam 84 le il ticarete basvurmustum ama adim listede yok. kardesim de 72 ile muhafazaya basvurmustu onun da adi yok. ne yapmaliyiz simdi biz:((
-
@yusufum 3 tane komısyon varmıs hocam sağolsun arkdas soyledı lıstelere tek tek bakın
-
@paradoks89, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@yusufum 3 tane komısyon varmıs hocam sağolsun arkdas soyledı lıstelere tek tek bakın
baktim hocam hepsine onlisanlara bile baktin yok adim. kardesimin adida. her zamanki gibi basvurduk. hayret bi sey yaa:(((
-
@yusufum çok ilginç hocam hepsine baktığınıza eminmisiniz
-
@ucanbalon, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@yusufum çok ilginç hocam hepsine baktığınıza eminmisiniz
hocam inanin ki baktim hepsine. hatta onlisanslara bile baktim artik. ama yok. mobilden baktigim icin olabilir mi aklima bi tek o geliyo. iki saat sonra bilgisayardan bakabilirim ancak.
-
@yusufum kardeşinizinkide görünmüyorsa basvuruyu birlikte mi yapmıştınız bi hata mı oldu acaba basvurunuzun onaylandığına dikkat etmiş miydiniz
-
arkadaşlar muayene memurluğuna 82,100 ile mülakata kaldım.Tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.Bundan sonrası için sınav nerede ve ne gibi sorular soruyorlar tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
-
@yusufum kardeşinizinkide görünmüyorsa basvuruyu birlikte mi yapmıştınız bi hata mı oldu acaba basvurunuzun onaylandığına dikkat etmiş miydiniz
farkli gunlerde farkli bilgisayarlardan yapmistik hocam. ayni anda basvursak benim de aklima yanlisligimiz oldugu gelirdi. basvurum da onaylanmisti. ekran goruntusunu de almistim. cok canim sıkıldı. yanlislik yapsam basvuru esnasinda uyari verirdi hocam niye boyle oldu anlayamadim:*(
-
@yusufum sadece sizde olsa bişeyi yanlış yapmışsınızdır dicem ama kardeşinizinde görünmemesi garip en iyisi yarın siz arayın bi kurumu bi hata varsa düzeltirler heralde
-
@yusufum sadece sizde olsa bişeyi yanlış yapmışsınızdır dicem ama kardeşinizinde görünmemesi garip en iyisi yarın siz arayın bi kurumu bi hata varsa düzeltirler heralde
duzelteceklerini pek sanmiyorum hocam bakalim ne kilif uyduracaklar.
-
@yusufum başvuruda resminizi taratıp eklediniz değil mi
-
@ucanbalon evet resmimi falan eklemistim. su sansima bakar misiniz. hayret bi seyim. boyle aksilikler bulmasa beni sasarim..
-
@yusufum üzüldüm gercekten hocam ama puanınız var elinizde basvurunuzun ekran görüntüsüde var belliki bir hata olmuş düzeltmek zorundalar sizden kaynaklı bi hata olmadğı sürece gerekli yerlere şikayetinizi yaparsınız halledilir die düşünüyorum
-
@yusufum üzüldüm gercekten hocam ama puanınız var elinizde basvurunuzun ekran görüntüsüde var belliki bir hata olmuş düzeltmek zorundalar sizden kaynaklı bi hata olmadğı sürece gerekli yerlere şikayetinizi yaparsınız halledilir die düşünüyorum
insallah bakalim hocam ne diyecekler. kardesim ekran goruntusu almamis ama. ins ikimizin sorunu da hallolur.
-
@yusufum acaba basvururken bi asamada eksiklik mi oldu mesela foto yuklerken cunku gecen sene ben yanlislikla mezuniyet tarihime dogum tarihimi yazmistim defalarca kontrol ettim gunler sonra anladim yaptigim hatayi
-
@rul0kat benimde ayni sorun var puanim 80 kusuratli elimde basvuru formum var ne yapmaliyim.
-
@talihsiz isterseniz yarin bi arayip durumunuzu anlatin sizin gibi birkac arkadas daha var puani yetip de listede olmayan
-
@talihsiz
Siz herhangi bir yerde çalışıyor musunuz ?