TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018

KPSS B
    gtb personel alımı 2018
    227
    2180
    609520
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • D
      duyguuu37 Son düzenleyen:

arkadaslar merhaba oncelikle herkese hayirli olsun muhafaza icin ayin 28 inde girecem mulakat yeri cankaya hakkinda ve mulakat sorulari icin bilgisi olan varsa paylasabilir miyiz lutfen

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • Y
        yusufum @paradoks89 Son düzenleyen:

@paradoks89, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018

Arkadaslar ben basvurumu yapmıstım 74 muhafaza ama lıstede adım yok anlam veremeıdm

hocam ayni durum bende de var neden boyle oldu anlayamadim

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • Y
          yusufum Son düzenleyen:

antimulakat hocam 84 le il ticarete basvurmustum ama adim listede yok. kardesim de 72 ile muhafazaya basvurmustu onun da adi yok. ne yapmaliyiz simdi biz:((

P ucanbalon 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • P
            paradoks89 @yusufum Son düzenleyen:

@yusufum 3 tane komısyon varmıs hocam sağolsun arkdas soyledı lıstelere tek tek bakın

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • Y
              yusufum @paradoks89 Son düzenleyen:

@paradoks89, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018

@yusufum 3 tane komısyon varmıs hocam sağolsun arkdas soyledı lıstelere tek tek bakın

baktim hocam hepsine onlisanlara bile baktin yok adim. kardesimin adida. her zamanki gibi basvurduk. hayret bi sey yaa:(((

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • ucanbalon
                ucanbalon @yusufum Son düzenleyen:

@yusufum çok ilginç hocam hepsine baktığınıza eminmisiniz

• Y
                  yusufum @ucanbalon Son düzenleyen:

@ucanbalon, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018

@yusufum çok ilginç hocam hepsine baktığınıza eminmisiniz

hocam inanin ki baktim hepsine. hatta onlisanslara bile baktim artik. ama yok. mobilden baktigim icin olabilir mi aklima bi tek o geliyo. iki saat sonra bilgisayardan bakabilirim ancak.

ucanbalon 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • ucanbalon

@yusufum kardeşinizinkide görünmüyorsa basvuruyu birlikte mi yapmıştınız bi hata mı oldu acaba basvurunuzun onaylandığına dikkat etmiş miydiniz

• opreman
                      opreman Son düzenleyen:

arkadaşlar muayene memurluğuna 82,100 ile mülakata kaldım.Tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.Bundan sonrası için sınav nerede ve ne gibi sorular soruyorlar tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

omnia mors aequat

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • Y

@yusufum kardeşinizinkide görünmüyorsa basvuruyu birlikte mi yapmıştınız bi hata mı oldu acaba basvurunuzun onaylandığına dikkat etmiş miydiniz

farkli gunlerde farkli bilgisayarlardan yapmistik hocam. ayni anda basvursak benim de aklima yanlisligimiz oldugu gelirdi. basvurum da onaylanmisti. ekran goruntusunu de almistim. cok canim sıkıldı. yanlislik yapsam basvuru esnasinda uyari verirdi hocam niye boyle oldu anlayamadim:*(

• ucanbalon

@yusufum sadece sizde olsa bişeyi yanlış yapmışsınızdır dicem ama kardeşinizinde görünmemesi garip en iyisi yarın siz arayın bi kurumu bi hata varsa düzeltirler heralde

• Y

@yusufum sadece sizde olsa bişeyi yanlış yapmışsınızdır dicem ama kardeşinizinde görünmemesi garip en iyisi yarın siz arayın bi kurumu bi hata varsa düzeltirler heralde

duzelteceklerini pek sanmiyorum hocam bakalim ne kilif uyduracaklar.

• ucanbalon

@yusufum başvuruda resminizi taratıp eklediniz değil mi

• Y

@ucanbalon evet resmimi falan eklemistim. su sansima bakar misiniz. hayret bi seyim. boyle aksilikler bulmasa beni sasarim..

• ucanbalon

@yusufum üzüldüm gercekten hocam ama puanınız var elinizde basvurunuzun ekran görüntüsüde var belliki bir hata olmuş düzeltmek zorundalar sizden kaynaklı bi hata olmadğı sürece gerekli yerlere şikayetinizi yaparsınız halledilir die düşünüyorum

• Y

@yusufum üzüldüm gercekten hocam ama puanınız var elinizde basvurunuzun ekran görüntüsüde var belliki bir hata olmuş düzeltmek zorundalar sizden kaynaklı bi hata olmadğı sürece gerekli yerlere şikayetinizi yaparsınız halledilir die düşünüyorum

insallah bakalim hocam ne diyecekler. kardesim ekran goruntusu almamis ama. ins ikimizin sorunu da hallolur.

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • R
                                      rul0kat @yusufum Son düzenleyen:

@yusufum acaba basvururken bi asamada eksiklik mi oldu mesela foto yuklerken cunku gecen sene ben yanlislikla mezuniyet tarihime dogum tarihimi yazmistim defalarca kontrol ettim gunler sonra anladim yaptigim hatayi

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • T
                                        talihsiz Son düzenleyen:

@rul0kat benimde ayni sorun var puanim 80 kusuratli elimde basvuru formum var ne yapmaliyim.

R R 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • R
                                          rul0kat @talihsiz Son düzenleyen:

@talihsiz isterseniz yarin bi arayip durumunuzu anlatin sizin gibi birkac arkadas daha var puani yetip de listede olmayan

• R
                                            rlg @talihsiz Son düzenleyen:

@talihsiz
                                            Siz herhangi bir yerde çalışıyor musunuz ?

• 1
                                            • 2
                                            • 20
                                            • 21
                                            • 22
                                            • 23
                                            • 24
                                            • 108
                                            • 109
                                            • 22 / 109
                                            • İlk ileti