Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@antimülakat gümrük ün tüm mulakatlarinin bitme tarihi ne zaman
-
@iktisat-yaman hala mi bitmedi mulakatlarbunun sonuc aciklamasi var,olumlu olursa sorusturmasi var masallah ertesi yili goruruz heralde
-
@duyguuu37 hocam bazilarinin mülakatı devam ediyor galiba gecen yillarda belli olmasa5 6 ayi bulmuş
-
@duyguuu37, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@iktisat-yaman hala mi bitmedi mulakatlarbunun sonuc aciklamasi var,olumlu olursa sorusturmasi var masallah ertesi yili goruruz heralde
Soruşturmalarla birlikte başlama tahminim 2018 Aralık en kötü ihtimalle de 2019 a sarkar.
-
en son kadrolu alımda aralıkta mülakat temmuzda iş başı oldu haberiniz olsun ki bu erken sonuçlanmış hali
-
Arkadaşlar bakanlık merkez binasında çalışandan duydum. Alımların yarıdan fazlası 3. Havalimanına yani İstanbula olacak. Ve bu alım erken sonuçlanacak hemen atama yapılcak. İhtiyaçtan dolayı. Umutsuz olmayın yani. Benim tahminim ekim yada kasım ayında atamaların gerçekleşip başlanacağı yönünde.
-
@duyguuu37 sizin 184 kisilik alim olan mi
-
@suayipgzc geri kalanın çoğunluğu da doğudur çünkü sürekli insanları geçici göreve gönderiyolar hep söylenen oralarda personel eksik
-
Şu işsizlikte ele geçen bir nimet bu alım ama özellikle kadınlar için çok tavsiye etmem keza nöbet işi tam bir zulüm batıda dahi nöbet var ve insanlar sırf nöbet tutmamak için(kadınlar) sürekli mazeret uydurmakta ve birilerini devreye sokmakta, bu yüzden de erkekler kurumda kadınları pek istemiyor biraz psikolojik baskı da var ne iş olursa giderim mantığıyla bakın ve diğer sınavların peşini mümkünse bırakmayın.
-
@elifasya aaa siz basladiniz mi hocam daha once de gorusmustuk henuz bekliyordunuz
-
@iktisat-yaman 184 kisilik nedir bilmiyorum ama muhafaza benimkisi hocam
-
@duyguuu37 evet başladım
-
@elifasya hayirli olsun nasil surec anlatildigi kadar zor galiba degil mi
-
@duyguuu37 teşekkür ederim evet gerçekten de zor içinde olmak çok farklıymış
-
@elifasya issizlik daha zor degil mi
-
@elifasya Hocam ayıptır sorması nerde görev yapmaktasınız ve ücret konusunda bilgi verirmisiniz
-
Muhafaza 1. Komisyon
D8 ulkeleri
En az nufuslu ilimiz
Hukukta ayirt etme ozelligini ortadan kaldiran haller
Nijerya hangi kitada
Norvec ab uyesi mi
Nato zorvesi nerede yapildi -
@ekonomi demek ki hala devam ediyor mulakatlar tesekkur ederiz..
-
@ekonomi gümrük muhafazanin mülakatı ne zaman bitiyor
-
@iktisat-yaman listenin yayinlandigi excelde yaziyor. Bende bilmoyorum suan