Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@Antimülakat hocam eğitimle ilgili bilgi verebilir misiniz herkes kendi bölge müdürlüğünde mi alıyor ne kadar sürüyor başladıktan hemen sonra mı alıyoruz ek harcırah oluyor mu
-
@Antimülakat hocam sözleşme 6 ay sonra belli olur haberleri aldım gidip soranlardan. Diyelim işe başlayıp bu 6 aydan önce a grubu meslek kazandık geçiş sıkıntılı olur mu
-
@vasıflıişsiz ben bugün bakanlığı aradım merkez büro için henuz atama onayları çıkmamış .Hem aranilacak hem de tebligat yollanacak denildi.
-
@Antimülakat hocam.ikamet ettiği ile atananlar onay geldikten sonra ertesi gün mü işe başlayacak yoksa belli bir zamanı bulur mu? Şu an bir işte çalışıyorum eğer ki bir kaç ayı bulacaksa ona göre cikisimi vereceğim.
-
@elfglsh teşekkürler
-
@mhmt4228 eğitimler Ankara'da yapılıyor. Harcırah alırsınız. Genelde harcırahlar toplu olarak yatar.
-
@i̇lanbekleyenbiri herhangi bir sıkıntı olmaz. Direk geçiş yaparsınız.
-
@engin0516 yok hocam en geç ertesi gün başlayacaksınız. Aynı gün bile gidip başlamanızda fayda var. Öyle bir zaman dilimi yok<
-
@antimülakat peki onaydan sonra tebligat beklesek süre acısından skntı olurmu benmde ikametle çalışacağım şehir ayni
-
@antimülakat hocam geçen yıl edirne kendi ilindeki bölge müdürlüğünde almiş sanırım bölgelere göre değişir mi
-
Başka bir Edirne Watshap gurubu yoksa gelin varsa bize de paylaşın lütfen
-
@didos88 tebliğ yi beklemenizde sıkıntı olmaz hocam. Ama beklemeniz size sıkıntı olacaktır. Eğitime en son gitmek zorunda kalacaksınız.
-
@mhmt4228 aynen varsa bilgilendirilirse iyi olur...
-
@antimülakat Hocam eğitimlerin Ankara da olacağı kesin mi acaba. Misal Kilis e atandım ben ama Antepte eğitim göreceğimi söyleyenler oldu doğru değil mi bu
-
@antimülakat teşekkürler hocam tek skntı eğitimse tamam o zaman
-
@suaybg Bir önceki alımda Antep'te işe başlayan arkadaşların eğitimleri yine Antep'te olmuştu.
-
@kerry gitmeyeceksek illa ki feragat dilekçesine gerek var mı?
-
@Antimülakat hocam bizler simdi sozlesmeli oldugumuz icin goreve hic baslamasak da memuriyetten cekinme hukumlerine tabii mi olacagiz?
-
Feragat dilekçesinin bi süresi var mı atama onayını beklememize gerek var mı? Bilen yardımcı olursa sevinirim.
-
İstanbul için sürekli haberleşebilceğimiz hatta ev arkadaşlığı için konuşabileceğimiz bir whatsapp grubu var mı?