Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
Telefonu düşürebilip Kargo ile gönderenleri sorabilirseniz lütfen buradan paylaşın
-
@brs düşürdüm telefonu anacak kesinlikle net cevap vermiyorlar ulaşıp ulaşmadığı ile ilgili
-
@muhafaza123456 peki Belgeyi teslim alan kişiyi teyit ettiniz mi Ali Ünal ?
-
@brs belge teslim edildiyse yüzde 99.9 kayıt edilmiştir dedi ama gidip bakmadı. Ali Ünal ismini teyit etmedi. Bugün gidecek birileri varsa onlara kontrol ettirsek iyi olacak ama.
-
Bilge Taşan teyit edildi mi haftasonu ulaşmıştı
-
@i̇lanbekleyenbiri benmkıde aynı kişiye teslim edilmiş
-
@diablo6146 Yok hocam sıkıntı olmaz
-
Sonunda düşürdüm telefonu eğer size kargodan teslim edildi mesajı geldiyse gelmiştir dedi. Belge eksikliği varsa da arkadaşlar sizi arayıp bildirir dedi. Sıkıntı yok gibi duruyor.
-
@brs keşke belge teslimine gidecek bir arkadaş mesaj yazsada kontrol ettirsek.
-
@muhafaza123456 Ben arkadaşımınkini sormaya çalıştım. Bilgi vermediler, kargoladıysa gelmiştir dedi.
-
@arocey hadi ya ne bilgi verme özürlü insanlar var bu bakanlıkta anlamadım gitti.
-
Heyet raporunda kurul baskanina dami biz imza attiriyoruz hastanede bulamadm yerinide
-
@diablo6146 kurul başkanı hastane baş hekimi oluyor galiba.
-
Şu işleri e devlet üzerinden yapmak o kdar kolay ki.. Harcanan kağıda, zamana, paraya yazık
-
@muhafaza123456, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@diablo6146 kurul başkanı hastane baş hekimi oluyor galiba.
Yok ikisi farkli bas hekime imza attirdim kurul baskani kaldi
-
Bu raporlarin gecerlilik suresi ne kadardi . Raporu aldim am yedekteyim daha bos yere almis olmayayim
-
Yarın belgeleri elden teslim edicem nasip olursa sormamı istediğiniz bisey varsa uygun olurlarsa sorarım
-
@yourdreams belgeler gelmiş mi diye sorabilirsen iyi olur ama bilgi vermiyorlarmis.
-
@yourdreams Bilge Taşana teslim edildi mesajı geldi kargodan bu ismi sorar misin haftasonu almış teyit edelim:)
-
@brs kardeşim ne yaptın teyit ettirdin mi