Maliye Bakanı Naci Ağbal'dan Ayrılık Sinyali
-
Sn. Bakan Ağbal akıllı davranıyor gibime geldi. Ekonomi dar boğazda, seçimlerin ikinci tura kalma ihtimali var, bu da durumu daha büyük ekonomik sıkıntıya sokacak gibi. Merkez Bankası bağımsızlık konusunda ciddi taviz vermek zorunda kalıyor. Hal böyle olunca siyaset her zaman bir kelle arar, bu kelle de genelde ekonomi veya maliye bakanından alınır. Bunu gören Ağbal sanki kendince doğru olanı yapıyor gibime geldi.
-
@elisa cidden öyle, geçmiş bürokrasinin eski forum yeri diye mi vefa gösteriyorlar o siteye anlamadım. Baya itimadlari var o siteye.
-
Gittiği gün bizim bayramımız olacak sayın bakana karşı öyle şeyler hissediyorum buraya yazamıyoruz belki ama sanıyorum burda ki herkes de benzer şeyleri hissediyordur. Tek kelimeyle bizi en azından gitmeden bir iki ilanı salda helallik istemek için bir yüzünüz olsun
-
@antimülakat büyük ihtimalle bunları düşünüyordur. Tahmin ediyorum yine aktif bir görevde kalırsa ihale başına kalacak, zaten bu denli sıkışmanın sebeplernden biri de izlediği politikalar.
-
@ua1905 yani o kadar doluyuz ki hakkında yazarken cümleleri bile hep eksik kurmuşuz sinirden stresten
-
Bürokrasiden biri gelmesin artık.Gördük geleni,anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirdi.
-
İlan Vermicem vermicem benim değil mi vermicem dedi ve gitti
-
3 yılımızı yedi Her günü HARAM olsun
-
Sayın Bakan dan bu toplantıda geçen yıl olduğu gibi yine ilan beklerdik
-
Personel alımını geçtim, var olan personeli bile küstürdü sayın bakan.. Ankara'da bazı kurumlarda 3600 ek gösterge sorunu yaşanıyordu, sayın Ağbal da sağolsun hiç umursamadı.
-
Haberi duyunca keyfim yerine geldi yalan yok
-
Çok şükür kurtuluyoruz demek oluyor bu
-
Kurtuluyoruz kurtulmasınada bir ilan verip giden insan..
-
Maliye'nin başına Necmettin BATIREL geçmeli. İibf piyasasına sert müdahale gerekiyor. Önce bi 5000 lik ilan lazım piyasanın ateşini söndürmek için. Sonra bi 5000 daha iibf liler şok. Bi 5000 daha buz gibi olur piyasa. Tabi profesörler bilmez bunu.
-
@bonus, içinde söyledi: Maliye Bakanı Naci Ağbal'dan Ayrılık Sinyali
3 yılımızı yedi Her günü HARAM olsun
Adamın ilan vermek gibi bir mecburiyeti mi vardı
-
@terkiphatasi doğru söylüyorsun kardeşim kimsenin hiçbir mecburiyeti yok mesela komisyon torpil yapabilir yapmama mecburiyet mi var , emeklilere biner lira ikramiye vermeye mecbur ya taşeronda kadroya alınmaya mecbur değildi elbet , bizede kimse bu kpss sürecine gir demedi iyi puan alırsan atanırsın demedi lütuf buyrulursa olur bizim iş diye girdik tamam haklısın
-
Helallik istemiş diyorlar. Haram olsun.
-
iyide açıklamasında sadece bayburt mv aday olmamış yani diğer illerin birinden mv adayı olabilir yada bakanlar mv olmama şartı var belkide tekrar bakan olarak geride gelebilir
-
@terkiphatasi Naci ağbal kötü bir bir yöneticidir. Türkiye tarihininde en kötü bakanı olmuştur. Hazır alımları bile onaylamayıp öteleyen ama başka bakanlıklara onbinleri verdi. ilan vermem zorundaydı. KPSS A her sene yapılıyorsa o da her sene verilen kadroyu ilana çıkarmam zorunda
-
@bonus yazım hataları klavyeden dolayı oldu küsura bakmayınız.