Lisans mezunu önlisans kpss ye girebilir mi?
-
Arkadaşlar lisans kpss son başvuru tarihi itibariyle lisans mezunu değilim ama geç başvuru tarihi işin içine girince mezun oluyorum önlisans kpss ye başvuru yapabilir bilgisi olan yazarsa çok memnun olurum
-
@onlisans geç başvuru istisnai bir durum başvuru tarihi olarak açıklanan süreç esas alınacaktır, başvurunuz geçerli olur.
-
Bildiğim kadarıyla lisans mezunu olduysanız girmeniz mümkün değil. Son mezun olduğunuz eğitim düzeyinde KPSS'ye katılım yapabiliyorsunuz. Şayet lisans mezunu olmadığınız ve 4. sınıfta ders bırakarak okulu uzatmayı düşünüyorsunuz bu durumda kpss önlisans başvurusu yapabilirsiniz.
-
@antimülakat başvuru son tarihinde mezun olmadıysanız oluyor diye biliyorum. En kötü ihtimal büte ders bırakarak veya yaz okuluna mezuniyet tarihi ileri atılabilir.
-
@aliveli aynısını anlatmaya çalıştım hocamda biraz karışık oldu!
-
Klavuz da yazan ifade aynen su 21 mayıs 2018 tarihinden sonra mezun olanlar kpss önlisans duzeyine katılabilir ama tam emin olamadım daha önce aynı durumu yaşayan var dir belki diye sordum.
-
Aslında girebilmesi gerekiyor. Mantık olarak. Ama devletin hangi işinde mantık var ki burada arıyoruz.