MALİYE UZMAN YARDIMCILIĞI VE DEFTERDAR UZMAN YARDIMCILIĞI BİLGİ PAYLAŞIMI
-
Arkadaşlar geçen ilanlara baktığımda ilan hep aralıkta gelmiş ve hep ikisi bir arada aynı gün gelmiş.
-
inşallah gelenek bozulmaz
-
@aliveli gelenekten ziyade ilanlar geliyor şuana kadar toplasak 20 ye yakın ilan geldi bunun sadece 4 tanesi sgk fakat alım sayıları önem arz etmeye başladı şu süreçte. eğer böyle giderse 2017 kpssde rekor netler gelecek ve 2015 de 90 lık adamlar önümüzdeki sınavda 82 83 e düşecek nitekim 2015 de böyle bir durum oluştu. balon büyüyorrrrrrrrrrrrrrr
-
hocam maliye gibi kurumlar açar ve balona falan gerek kalmadan bir anca biter bu 2016 kpss süreci , hem tahminim hem temennim bu yönde
-
@aliveli valla hocam kpss gelene kadar maliye 2000 sgk 1000 lik diger kurumlarında 500 civarı alması lazım yoksa sonumuz kötü
-
Maliye uzmanlığı ve defterderlıkta ihraçda çok oldu.İnş yine aynı takvimde gelirler.
-
@paretowilfredo kardeşim hareketlilik var mı ? Aksilik olmazsa rutin şekilde bu ay ilan gelmesi lazım.
-
@kralex hocam alım olsa da anlaşılan o ki alım sayısı geçen yıl ki gibi az ve işe başlama süreci uzun olacak gibi. Emin olamamakla birlikte geçen yıl atananlar hala mesleklerine başlayamadılar diye yaklaşık 1 ay önce haber almıştık.
-
Eğer süreç normal şeklinde işlerse 20-30 aralık arası hem maliye uzman yard hem de defterdarlık uzman yard ilanı gelecek.2012'den beri ilanlar hep bu aralıkta gelmiş.Bu benim tahminim.Bu sene nasıl olur bilemem.
-
@Mehmetkosovalı İşte o bahsettiğiniz olağan süreç 15 temmuzda sekteye uğradı hocam
-
Hocam bu bahsettiğim ilanlar hep aralık 24-25 gibi çıkıyor.Ağıstos-Eylül gibi çıkan ilanlar olsa dediğiniz gibi süreçten çok etkilenir.Benimki tahmin dediğim gibi.İnş aynı tarihlerde gelir ilan.
-
Hocam bugün ayın 15 i, kurum ilanı 20 ile 30 û arası verseydi bence şimdiye kadar duyum olurdu az çok.
-
normal kosullarda vmy guy ilanlarının çoktan gelmiş olması lazımdı ama gel gör ki zaman normal değil
-
Maliye'de yaşanan vurgun her yeri vurdu yeminlen. Guy, Vmy ilanını atarlardı önden tam onun mücadelesi devam ederken Duy ve Muy ilanı gelirdi. Üstüne bir de Mhuy yemek sonrası tatlı ziyafeti olurdu. Hey gidi günler, şimdi hiçbiri yok, öyle özlettiler ki, nerede bir tanıdığa denk gelsem hep onları soruyorum
-
@Antimülakat belki başka bir sınavdan geçiyoruzdur
-
En çok beklediğim sınavlardan bi tanesi duy inşallah eskisi gibi 200lü alım yapar. Sanmıyorum ama inşallah
-
@pozitifdışsallık hocam ben defterdarlık ile vergi dairesi arasında ki farkı tam olarak anlayamadım. özellikle burayı istediginiz için biliyorsunuzdur diye yazdım
-
@ncbb yok tam bilmiyorum ne yalan söyliyim Ben daha çok başka sebeplerden bekliyorum
-
@ncbb MALİYE UZMAN YARDIMCILIĞI VE DEFTERDAR UZMAN YARDIMCILIĞI BİLGİ PAYLAŞIMI içinde söyledi:
@pozitifdışsallık hocam ben defterdarlık ile vergi dairesi arasında ki farkı tam olarak anlayamadım. özellikle burayı istediginiz için biliyorsunuzdur diye yazdım
Hocam defterdarlık maliye Bakanlığının taşra teşkilatı. İçerisinde gelir ve gider birimleri var. Vergi Dairesi gelir birimi yani paranın geldiği giderde de defterdarlık uzmanları, muhasebe uzmanları var milli emlak müdürlüğü, muhasebe müdürlüğü gibi harcamanın yapıldığı birimlerinde. Bunların hepsi defterdarlık çatısı altında.
-
Duy da rotasyon varmı ?