TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

MALİYE UZMAN YARDIMCILIĞI VE DEFTERDAR UZMAN YARDIMCILIĞI BİLGİ PAYLAŞIMI

KPSS A
    20
    51
    15029
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • A
      Asımın nesli Son düzenleyen:

Arkadaşlar geçen ilanlara baktığımda ilan hep aralıkta gelmiş ve hep ikisi bir arada aynı gün gelmiş.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • aliveli
        aliveli Yasaklı Son düzenleyen:

inşallah gelenek bozulmaz 🙂

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • K
          krm01 @aliveli Son düzenleyen:

@aliveli gelenekten ziyade ilanlar geliyor şuana kadar toplasak 20 ye yakın ilan geldi bunun sadece 4 tanesi sgk fakat alım sayıları önem arz etmeye başladı şu süreçte. eğer böyle giderse 2017 kpssde rekor netler gelecek ve 2015 de 90 lık adamlar önümüzdeki sınavda 82 83 e düşecek nitekim 2015 de böyle bir durum oluştu. balon büyüyorrrrrrrrrrrrrrr

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • aliveli
            aliveli Yasaklı Son düzenleyen:

hocam maliye gibi kurumlar açar ve balona falan gerek kalmadan bir anca biter bu 2016 kpss süreci , hem tahminim hem temennim bu yönde

• K
              krm01 @aliveli Son düzenleyen:

@aliveli valla hocam kpss gelene kadar maliye 2000 sgk 1000 lik diger kurumlarında 500 civarı alması lazım yoksa sonumuz kötü

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
              • A

Maliye uzmanlığı ve defterderlıkta ihraçda çok oldu.İnş yine aynı takvimde gelirler.

• A

@paretowilfredo kardeşim hareketlilik var mı ? Aksilik olmazsa rutin şekilde bu ay ilan gelmesi lazım.

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • Antimülakat
                    Antimülakat @Asımın nesli Son düzenleyen:

@kralex hocam alım olsa da anlaşılan o ki alım sayısı geçen yıl ki gibi az ve işe başlama süreci uzun olacak gibi. Emin olamamakla birlikte geçen yıl atananlar hala mesleklerine başlayamadılar diye yaklaşık 1 ay önce haber almıştık.

• A

Eğer süreç normal şeklinde işlerse 20-30 aralık arası hem maliye uzman yard hem de defterdarlık uzman yard ilanı gelecek.2012'den beri ilanlar hep bu aralıkta gelmiş.Bu benim tahminim.Bu sene nasıl olur bilemem.

• joeblack16
                        joeblack16 Son düzenleyen:

@Mehmetkosovalı İşte o bahsettiğiniz olağan süreç 15 temmuzda sekteye uğradı hocam

• A

Hocam bu bahsettiğim ilanlar hep aralık 24-25 gibi çıkıyor.Ağıstos-Eylül gibi çıkan ilanlar olsa dediğiniz gibi süreçten çok etkilenir.Benimki tahmin dediğim gibi.İnş aynı tarihlerde gelir ilan.

• atiye_47
                            atiye_47 Son düzenleyen:

Hocam bugün ayın 15 i, kurum ilanı 20 ile 30 û arası verseydi bence şimdiye kadar duyum olurdu az çok.

• A
                              arthur smithes Son düzenleyen: arthur smithes

normal kosullarda vmy guy ilanlarının çoktan gelmiş olması lazımdı ama gel gör ki zaman normal değil

• Antimülakat
                                Antimülakat Son düzenleyen:

Maliye'de yaşanan vurgun her yeri vurdu yeminlen. Guy, Vmy ilanını atarlardı önden tam onun mücadelesi devam ederken Duy ve Muy ilanı gelirdi. Üstüne bir de Mhuy yemek sonrası tatlı ziyafeti olurdu. Hey gidi günler, şimdi hiçbiri yok, öyle özlettiler ki, nerede bir tanıdığa denk gelsem hep onları soruyorum 😞

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • K
                                  krm01 @Antimülakat Son düzenleyen:

@Antimülakat belki başka bir sınavdan geçiyoruzdur 😞

• pozitifdışsallık
                                    pozitifdışsallık Son düzenleyen:

En çok beklediğim sınavlardan bi tanesi duy inşallah eskisi gibi 200lü alım yapar. Sanmıyorum ama inşallah

• K
                                      krm01 @pozitifdışsallık Son düzenleyen:

@pozitifdışsallık hocam ben defterdarlık ile vergi dairesi arasında ki farkı tam olarak anlayamadım. özellikle burayı istediginiz için biliyorsunuzdur diye yazdım 🙂

pozitifdışsallık atiye_47 satrab 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • pozitifdışsallık
                                        pozitifdışsallık @krm01 Son düzenleyen:

@ncbb yok tam bilmiyorum ne yalan söyliyim 😄 Ben daha çok başka sebeplerden bekliyorum 😄

• atiye_47
                                          atiye_47 @krm01 Son düzenleyen:

@ncbb MALİYE UZMAN YARDIMCILIĞI VE DEFTERDAR UZMAN YARDIMCILIĞI BİLGİ PAYLAŞIMI içinde söyledi:

@pozitifdışsallık hocam ben defterdarlık ile vergi dairesi arasında ki farkı tam olarak anlayamadım. özellikle burayı istediginiz için biliyorsunuzdur diye yazdım 🙂

Hocam defterdarlık maliye Bakanlığının taşra teşkilatı. İçerisinde gelir ve gider birimleri var. Vergi Dairesi gelir birimi yani paranın geldiği giderde de defterdarlık uzmanları, muhasebe uzmanları var milli emlak müdürlüğü, muhasebe müdürlüğü gibi harcamanın yapıldığı birimlerinde. Bunların hepsi defterdarlık çatısı altında.

• ?
                                            Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Duy da rotasyon varmı ?

Antimülakat T 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı -1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 1 / 3
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti