Kaynak tavsiyesi
-
Arkadaşlar merhaba, 2020'de Kpss'ye gireceğim. P3 türünden 85 puan ve üstü almalıyım. Bu yaz da bilgilerimi tazelemek adına matematik ve geometriden birer kitap almak istiyorum. Sınav paralelinde hangi kitapları önerirsiniz bana?
-
2020 için çok geç kalmış sayılmaz mısın? bence 2022 için çalışmaya başla
-
@yasaklı ironi yapmışsınız ama bilgilerimi tazelemek adına günde 1 saat bakmaktan falan bahsediyorum...
-
@psikologhanım bugün sınav paralelinde olan kitap yarın çöp olabilir hocam ama söylediğiniz derslerde kolay kolay değişiklik olmuyor. size en büyük tavsiyem bu dersler için ayrı ayrı kitap almanız olacak. mesela bende sadece problemler için çok güzel iki kitap var matematik için ayrı geometri bakmıyorum ona bir şey diyemem birde sitelerden alacaksanız eğer çok satan kitapları inceleyebilirsiniz
-
@psikologhanım bence 2020 için biraz erken diye düşünüyorum. En azından 2019 Ocak gibi başlasanız dahi 1,5 sene gibi bir vakit kaldığı anlamına geliyor. Tabi sizin bileceğiniz iş, bu noktada tavsiye olarak ALES kitapları son dönem en güncel soru kaynakları olarak tedarik edilebilir.
-
@yasaklı onlar hangi yayınlar acaba söyleyebilir misiniz?