2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@bydaler biz 7 ay sgk mülakat sonucu bekledik o zaman bile güvenlik soruşturması yapılmadı. yazılı sınav beklerken yapılma ihtimali sıfır
-
@emre1910 hocam başkan yardımcısı yerinde yokmuş sekreteryadaki bayan da bizde bilmiyoruz herkes soruyor bu durumu ama gelen bi talimat yok dedi baska birine aktardı o da sonuclar zaten hazir acikla denildiginde hemen aciklanacak dedi
-
Millet aklına gelen her tür düşünceyi aslı astarı olsun olmasın buraya yazıyor. Bu yüzden bu başlık çöplüğe döndü. Bu bilgi kirliliği sınav açıklansa bile sürecek. İlla bir şey söylemek zorunda değilsiniz bir şey bilmiyorsanız susun bari milletin aklını bulandırmayın.
-
@obra birader bir tahmin diyelim hemen acemisiniz falan yazmanızın bir anlamak yok sadece arkadasin maddelerine bir madde ekledim o kadar
-
@obra bana baksana sen her tahminde bulunan ilgili böyle konuda bakayım da göreyim seni sana mi soracağım ne diyeceğimi..bir şey duymasam kulağıma gelmese zaten paylasmam olabilir de olmaya da bilir ...bu saygisizlasmani gerektirmez
-
@tudisiar aynen kurumu aradığımda ordaki bey de bunu dedi sgk 6 ayda adalet bakanlığı 3 ayda acikliyor sonuclari sizleri bu hale biz getirdik suc bizde dedi
-
@desa121215 Anladim hocam sağolun
-
tamam dguy da sıkıntılar var o zaman guy neden açıklanmıyor
-
@desa121215 onların da bu kadar uzun sürede açıklanıyo olması apayrı bi sorun ama onlar yine mülakat sonucu bu yazılı sınav. 3 ay bekletmeyi düşünmüyolardır umarım
-
@desa121215 adalet bakanlığı mülakatı o kadar sürede açıklıyodur zaten sınavını ösym yapıyor. geç açıklıyolar bi de saçma saçma bahaneler üretiyorlar
-
Arkadaşlar insanları umutlandırmayalım. Güvenlik soruşturması belge teslimi üzerine yapılır. Şuan öyle bir şey yok. Sgk denetmenlik 9.promosyondakiler o söylentiyle 7 ay boyunca umutla beklediler ama güvenlik soruşturması yapılmamıştı.
-
Sınanıyoruz
-
@desa121215 Hocam bizim sucumuz ne ilk defa boyle bir surec yasaniyor ve bize denk geldi. Boyle bir gerekce olabilirmi ben kabul etmiyorum
-
Ne yani kurumlar yarışıyor mu şimdi?
Adalet bakanlığı ben 3 ayda açıkladım
SGK ben 7 ay
Gib hepinizi geçecem 8 ayda açıklayacam
Size çok saçma gelmiyor mu ? Adaletsizliği örnek gösterip halinize şükredin mi diyorlar. Gerçekten çok liyakatli memurlarımız var allah başımızdan eksik etmesin -
bizim ülkemizde ADALAET ya bir saraydır ya da çocuklarımıza koyduğumuz bir isim...
-
Arkadaşlar, aranızda elbet bir gün güzel yerlere gelip yetki ve sorumluluk sahibi olacak insanlar vardır. Sizden ricam bu ideallere kavuştuğunuzda ardınızda bıraktığınız memleketin çocuklarını veya her kime hizmet ediyorsanız hizmet ettiğiniz insanları düşünerek görevlerinizi ifa etmenizdir. Öyle yoruldum ki şu süreçten, andımdır; Olur da bir gün güzel yerlere gelirsem, geldiğim yerin babamın malı makamı olduğunu düşünmeden, şu geçirdiğim çile dolu yılları aklımdan bir an dahi çıkarmadan, hizmet ettiğim veya hitap ettiğim insanların mağdur olmaması ve gönüllerinin kırılmaması için elimden geleni yapacağım. Aksini yapanın kalbi kurusun.
DGUY süreci ne alemde bilmiyorum, her kafadan farklı bir ses çıkıyor. Ancak bir kamu görevlisi çıkıp da sizleri bu hale biz getirdik deyip, bizim büyük umutlar bağladığımız sınav sonuçlarının altı yedi ayda açıklanmasını makul göstermeye çalışıyorsa yazıklar olsun bu insana. Binlerce insan umutsuzluk girdabında boğuluyor. Allah yardımcımız olsun.
-
Benim anlamadığım geç sınav açıklayan kurum elit kurum mu oluyor şimdi?
-
@bydaler anket sonucu değismis mi 82 84den 79 81e mi düstu
-
@rul0kat valla hocam hiçbirimiz kabul etmiyoruz ama el mahkum maalesef
-
Kpss,ilan süreci,bayramda kurum sınavı ve sonucu,mülakat süreci ve sonu belirsiz bir final..ne çektik be şunlardan farkımız yok
https://www.youtube.com/watch?v=9mo5YIwX2YE