2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Arkadaşlar bu sınavı da gib in yaptığını göz önüne alırsak kurallar guy sınavında gibi olacaktır. Yani uçlu kalemle falan girebilirsiniz. Ha riske girmiyin yine de diyorsanız bir tane kurşun kalem olsun yanınızda ama uçlu kalem de de sıkıntı olmayacaktır. Siyah beyaz giriş kagıdı nın da sıkıntı olduğunu görmedim duymadım bugune kadar.
-
Ha sorulara gelince. Bi ara Twitter da 2013 de cıkan 15,20 soru görmüştüm hukuk ve iktisattı. Guy'un bir tık üzeri, kpss nin bir tık arası gibi bir şeydi. Yani guy ile kpss arası bir sınav tarzı olur yine aynı tarz sorarlarsa
-
@duyguuu37 Teşekkür ederim hocam
-
@firito ben vazgectim girmekten allah yardimciniz olsun umarim kazanirsiniz
-
Uluslararası ekonomik ilişkiler ve kuruluşlar pdf si olan varsa atabilir mi
-
Arkadaşlar merhaba hepinize öncelikle, dguy ilk kurum sınavım olacak çok bilgim yok o yüzden danışmak istedim sınava cüzdan ulaşım kartı sigara çakmak vs getirmede sıkıntı oluyor mu? Şimdiden vereceğiniz yanıtlar için teşekkür eder sınavda hepinize başarılar dilerim
-
@wozniak aynı soruyu bende soruyorum. Dguy kalitesi tartışılmaz ama memleket sevdalısı biri için taşra da SGK denetmenligi en iyisidir.
-
@tyr61 haklısiniz Ankara dguyun yeridir.Ama sgk dneetmeni oldunmu memleketinde kira giderin olmaz.
-
Arkadaşlar ulustan eğitim fakültesine nasıl gidebilirim. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
-
@nopainnogain Gazi üniversitesi eğitim fakültesi
-
@mukankasako emanetçiler var kardeşim
-
@nopainnogain ulus dolmuşlarının oradan sor yardımcı olurlar
-
@kuşçubaşıeşref teşekkür ederim hocam
-
Türk eğitim sen misafirhanesinde olan varsa bi çay içelim çok sıkıcı burası:)
-
@nopainnogain ulus dolmusları direk gazi egitim fakültesinin oraya gidiyo.sabah gittim emanet de alıyorlar
-
@ayse_furkan teşekkür ederim hocam
-
@ayse_furkan bende emaneti dusunup duruyordum cok sagolun hocam
-
Arkadaslar otobüs kartı ve para sokabilir miyiz sizce ?
-
Arkadaşlar yarınki sınavda hepinize başarılar dilerim. Gönlümüze göre olsun inşallah.
-
Ben de bir adres sorayım
sınavdan sonra Atam i ziyaret edeceğim daha once gitmiştim fakat doğru girişten değil su aslanlı yolu takip edebileceğim doğru girise gazi mimarlık fak den nasıl giderim