2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@olursaolur çok teşekkürler hocam
-
@otuzyılsavaşı oyle dusunmeyin hocam surec cok uzun insallah ilk seferde bu isi bitiririz
-
@otuzyılsavaşı masaya oturamıyorum artık vicdanm da rahat etmiyor kafa bulanik
-
@duyguuu37
inşallah hocam..ama olsun 2.si var yine de -
@aroma
oturmak zorundayım hocam... -
İngilizce çeviri mi yoksa gramer mi soruyorlar ?
-
Daha önce sorulduysa kusura bakmayın arkadaşlar kalem silgi vs kendimiz götürüyoruz değil mi?
-
@hickskaldor evet hocam kendimiz goturuyoruz
-
@tysbyno-hi
çeviri sormuşlar.. -
Arkadaşlar çanta ve benzeri araçlar alınmayacak diyor ama ben göz cizdirdigim için güneş gözlüğü takmam lazım ev içinde takmıyorum sadece. acaba sınava güneş gözlüğü ile girsem içerde çıkaracağım için izin verirler mi
-
@rettiger hocam girerken belirtin polise ama o gun şöyle bi duruma sahit oldum yer gazi üniversitesi yine. kizin biri renkli toplu iğne takti diye cikarttirdilar oraya toplu iğne kutusu koymuslar normaliyle değiştirin dediler agzim acik baktim kaldim gelinen noktayı goruyosunuz
-
@olursaolur neyse ki yine toplu igne koyacak kadar dusunmusler,bence bu noktalara gelinmesi normal hocam,neticede sinav sartlari yaziliyor e kimin niyeti ne bilinemez,birde bu ulke hirsizlardan cok cekti maglum,ama saglik icin olan seylerde istisna uygulanir diye dusunuyorum
-
@duyguuu37 nereye gidiyoruz bilmiyorum maksat şeffaflık madem moral bozmadan devam edecez biz de.sunu merak ediyorum ben de uclu kalem götürebiliyor muyuz yoksa illa kursum kalem mi olmasi lazim
-
@olursaolur yok hocam ben asla tartismak niyetinde degilimyanlis anlasilmayim bir ornek verdinjz ya ben sadece onun boyle emek hirsizi gruplarin oldugu ulkede normal bir davranis oldugunu soylemek istedim,hatta keske ilgilenilse de uclu kaleme kadar bakilsa,daha da canima minnet,sayfayi farkli bir amaca tasimak istemem sizi yanlis buldugum ya da elestirdigim bir nokta yok inanin..Hatta saglik icin musamayi da destekledim iyi geceler..
-
@duyguuu37 problem yok zaten mesajimi kontrol ediyorum ben de ters bisey mi yazdim acaba diye :))
-
@olursaolur valla her sey o kadar terse cekiliyor ki burada hocam,ben bir an gergin bur durum var sandimneyse sorun yoksa basarilar bizlere
-
@duyguuu37 kolay gelsin hocam relax;)
-
@hickskaldor " Adaylar sınavda yapacakları işaretlemeler ve yazacakları yazılar için yanlarında, koyu yazan
siyah kurşun kalem, kalemtıraş ve iz bırakmayan silgi bulundurmalıdır." -
@hickskaldor Adamlar para istemiyor üstüne bedava silgi kalem mi versinler
-
@pjosephinec hocam o nerede yazıyor acaba ?