2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Başvuru nemasını göremedim ?
-
Arkadaşlar başvuru no nerde çıkıyor
-
basvuru numarası basvuru yaptıktan sonra ana ekranda sınav basvurularım baslıgı altında gozukuyor.
-
@gmsmustafa sağolun hocam
-
Büyüme kalkınma ve uluslararası iktisat ile ilgili güzel bir kaynak söyleyebilir misin
-
şimdi başvurdum 526.guy maşallah talep fazla
-
Hocam anasayfa deyip en üstte başvurmalarıma girin orda GiB başvuruları yer alır ad soyad başvuru numarası gönderildi diye yer alır@maxmin
-
Bende başvurdum bakalim kaçla kapatacak ben baya yüksek bekliyorum ınş yanilirim
-
an itibari ile dguy 654
-
Siralamam Dguy için düşük olsa da basvurdum 664
-
Cok cekişmeli bir sinav olacak gibi
-
Ben de çekişmeli olacağını düşünüyorum bana bu kadroyu zaten koklatmazlar da en azından mülakat yüzü görmek istiyorum ki 2. Dguy alımı için motivasyon olsun...
Arkadaşlar bu arada işletme iktisadina nasıl çalışıyorsunuz? Genel olarak sıfırım. Sıfır oldugum için hiç bulasmayıp diğer konulara mi ağırlık vereyim
-
@falanfilan
yasin çoban-işletme iktisadı
ince bir kitaptır.1 günde halledersin hocam.dguy'u bilmesem de muy'da şimdiye kadar sorulan tüm işletme iktisadı sorularının cevabı vardı kitapta.. -
@otuzyılsavaşı onu aldım hocam da bu guy Çıkmış sorularında bu konudan çok ezber sorular var. Öyle ezbere dayalı çıkacak diye pek çalışasım gelmedi ama kitabı aldım, gerçekten ince, en kisa sürede başlayayım bir tavsiyenize uyup. Çok teşekkür ederim
-
@falanfilan
rica ederim hocam.ezber olsa da biraz farklıdır,kısmen de eğlencelidir diğer dersler için verimli,güzel bir ara olur iyi çalışmalar.. -
@otuzyılsavaşı o arayı ingilizce çalışarak yapmayı düşünüyordum aslında ama hem dguy hem guy için ortak derste karar kıldım. İnşallah çalıştığıma değer, 2 soru 2 sorudur. Rakiplerim çok dişli
-
@falanfilan
ingilizce de olur,evet aslında daha çok soru gelecek ing.'den
mantıklı hocam,inşallah değer..benden korkun hocam :))) başarılar -
@otuzyılsavaşı hepinizden korkuyorum. Umarım en dişliler vmy olur. Sonra da dguy... Guy da bana kalır inşallah. Hayırlısı... İyi çalışmalar hocam
-
@otuzyılsavaşı 2 soruluk işletme iktisadına (sanki çalışmadanda en azından 1'i doğru yapılabilir ihtimal dahili gibi düşünülen ) bile mi çalışıyorsunuz hocam şimdi anladım neden kurum sınavlarından elendiğimi
-
@umuttukenmez büyüme kalkınma da mı var sınavda