2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@alika28 82 bekliyorum hocam ama sayfa beni bayag supheye dusurdu
-
@victory-carleone avantajı dezavantaja dönüştürmemek lazım hocam sizin beklentiniz nedir kapatma noktasında özellikle. Kaç doğru bekliyorsunuz
-
@eemci hocam baktınız mı kasım 2015 istatistiklerine
-
@mzeytci hocam ilk günden beri arkadaşlarıma dediğim (tahmin tabi) Çarşamba günü açıklanacak, taban puan 78. Burda tartışma çoktu insanlarla münakaşaya girmemek için burda yazmadım.
-
@duyguuu37 sınavı sonuna kadar kalsaydiniz en az beş net daha aşağı düşerdiniz emin olun. Ben tüm soruları tek tek baktım zaten şüpheye yer verecek yani tartışılacak soru sayısı Max 10 onları da yeterince tartıştık. 78 umarım yeterli olur.
-
@mzeytci Of of o bende de var
-
beyeanname verilmeyen vergi öiv diğer sıklar neydı aklıma takıldı gece gece arkadaslar
-
@duyguuu37 Hocam sizin her gün 2 eksiliyor mu doğru sayınız? Bir ara 13 yanlışım var dediniz sanki. Yanlış da hatırlıyor olabilirim
-
@biriibfli gv kv viv
-
@alika28 olabilir hocam bencede haklisinjz,insallah yeterli olur da artik birilerimiz icin su surec biter
-
@yavuzçağrı insallah kardeş
-
@alika28 sağoln hocam dogru yaptm o zaman:)
-
@biriibfli sırf şu soru yüzünden kaydırma mi yaptım boş mu bıraktım düşüncesine girdim. Tüm soruları hatırladım lakin bunu hatırlayamadım böyle bir soru çözdüm mu yok
-
@biriibfli ilk günden beri amma da soru tartistik aynı sınavı yapsınlar guyda yine yanlışım çıkar öyle de bir sınavdı. Sizin beklentiniz nedir hocam kacla kapatır doğru sayınız kaç
-
@falanfilan hocam kolay dıye hatrlamıyosunuzdr belkı
-
@yavuzçağrı 77 yapalım hocam şunu:)
-
@alika28 ben de sınırdayım hocam 78 dogru hesapladm umarım yuksek kapatmaz
-
@biriibfli yok hocam ilk gün liste oluşturuldu ve hatırlamadım, gerçekten oluyor mu böyle şeyler yoksa boş mu bıraktım inşallah boştur da kaydırma değildir
-
@biriibfli aynı durumdayız bir yanlışı daha kaldıramamam :))
-
@alika28, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@victory-carleone herkes süreyi olumlu olarak algılıyor ama bence büyük dezavantaj. Sorulara baktıkça değiştiriyorsun çünkü. Vakit bol irdeledikce irdeliyor insanlar. Vakit dar olsa böyle olmaz belli sorulara yogunlasilir. Bence sınavı önden yapıp bitiren işi götürür baktıkça beyin aldatıyor insanı çünkü. Bugün burada bir arkadaş yazmıştı 7 soru değiştirdim hepsi de yanlış çıktı diye çok haklı bir serzeniş.
bende süre bol diye tekrar ettim 3 soru değiştim doğruları silip yanlışı işaretledim. irdeledikçe saçma sapan fikirler geldi aklıma.