2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@i̇lanbekleyenbiri farklı bir şey değil dostum bizim muhasebeden gördüğümüz kuruluş kaydı , sermaye taahhüdü vs
-
Konudan bağımsız bir şey soracağım. Maliyenin pergen sayfasında maliye uzman yardımcılarının yeterlilik yazılı sınav sonuçları açıklanmış sözlü sınav için 6-10 ağustos tarihleri verilmiş. Listede 98 kişi var. Sizce yıl içinde muy ilanı gelir mi?
-
@serra bende iibf denkligi olan bir okuldan mezun oldum ibbf yazdim sorun olmuyor hocam,daha once guy a bu sekilde girdi arkadaslarim
-
@duyguuu37 hocam fotoğraf biyometrik diyorda nasil yukleniyor yardimci olurmusunuz
-
@non-grata valla ben bir vesika yukledim tum sinavlarda onu kullaniyorum bir vesikamin fotosunu cekip pc ye almistim,bazi arkadaslarda fotografcida takim ile cekilince mail ile almislar oyle bi muhabbet gecmisti,acikcasi benim fotografim takimli filan degil siradan bir vesikalik yuzum net tabi dislerim de gorunmuo
-
@non-grata. Biyometrik diye bi. Sart mi vardi
-
Biyometrik mi istiyordu
-
@can-mavi ya vesikalık değil miydi
-
@duyguuu37 teşkkür ederim hocam
-
Sınav gib adresinden kullanıcı kılavuzuna baktım biyometrik filan demiyor , vesikalık diyor
-
@can-mavi evvet vesikalik belki oda biyometrik diye karistirdi sakin olalim
-
88 puan ile Başvurumu tamamladım aday no 105916
-
dün terhis oldum, bugün başvurumu yaptım. an itibari ile 5923, herkes için hayırlısı olsun...
-
@duymhuyguy hocam ben başvurumu dün yaptım gönderdiğim için güncelleme yapamıyorum bi sorun çıkmaz heralde ya denklik diye ilanda geçiyo zaten ben guyda ne yazdığımı hatırlamıyorum ama büyük ihtimalle yine böyleydi ama sıkıntı olmadı sadece mülakatta didiklediler baya
-
Pardon arkadaşlar vesikalık yazacaktım akşam yorgunluguyla biyometrik yazmisim kusura bakmayin
-
Başvuru no 6431 hayırlısı olsun herkesin hakkında
-
Vmy ile kıyaslanamacak sekilde basvuru birisi 1700lerde dguy 6000lere kadar başvuru.Bakalim kacta kapatcak
-
6605 hayırlısı
-
@regresyon daha sabah 6100lerdeydi
-
Bi saat falan oldu bnm