2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Dostum ben pek yazmiyorum foruma ama surekli takip ediyorum. bazi tipler var felaket tellali sonraki sinavlara millet calisamasin diye yapiyolar heralde. Anketlerde de 80 ustune cökmuslerdir eminim. Zor sinavdi, fazla calisacak vakti olmayan coktu, oylesine giren coktu. Gecen seneki guyda bile canavar rakiplerle sehirler genelde 76 80 arasi kapatti.
-
77 diyorum
-
81 imin arkasindayim ️
-
Bakalım yarın kiminki tutacak
-
Banada 80 çok yüksek, 79 çok düşük geliyor bilemedim şimdi. Ama 79 diyorum bende. Sayıştay a girecek arkadaş lara başarılar. Sorulari çözerken çok daha ihtiyatlı olacağız sanırım. Dguy sağolsun.
-
75 olsun herkes kazansin
-
Bende 80 diyorm tabi temennim dusuk kapatr insallah ama yuksek alip buraya yazmayan sadece takpte kalan kisilernde azimsanmayacak sayida oldugunu dusunuyorm
-
Hala ne zaman açıklanacak belli değil değil mi
-
@gizo11 malesef Hocam , bugün bu hafta ya da GUYla birlikte ya da çok çok daha sonra açıklanabilir , sıfır tahmin
-
83 imkansız guy sınavında sürekli aynı soruların sorulduğu dönem bile 84 gelmişti sadece bir kere.
-
78-79 daha yukarıya çıkmaz .
-
@yorgunsavaşçı araştırdım pozitif dissalikta diyo ki marjinal sosyal fayda =marjinal özel fayda +marjinal dışsal fayda.Deger verelim msf=10 marjinal özel fayda =8 marjinal dışsal fayda =2.Yani burdan marjinal sosyal fayda >marjinal özel fayda cikiyo.Yani cevap msf=möf olan sık oluyo.
-
@eliff bence fayda tüketim fonksiyonunda dikkate alınır . Maliyet de üretim de ve dolayısıyla b şıkkı bence
-
@haydarr gorucez
-
@haydarr bu arada pozitif dissallik tanımına bakarsanız faydayla alakalı diyo tanimda.
-
@eliff gorucez hocam sorular açıklandığında dediğiniz şeyi bende gördüm buldum ama üretim de pozitif dissallik demiyor .
-
Bu sınava hazırlanırken guy sorularını çözen oldumu benzerleri çıkabilir ihtimalini düşünüp.
-
@eliff soruda üretimde pozitif dissallik diyo soruda
-
B neden yanlis olmuyor onu da aciklayin bari
-
@eliff marjinal sosyal maliyet> marjinal ozel maliyet olan şıkkı da arastirsaydiniz cevabi beraber belirlerdik