2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@i̇ibfkpss dikkati neden ölçüyo ösym ztn gkgy de ölçtü hayret brşey
-
arkadaşlar dguyda da grafikli soru çıkmıştı onun cvbı neydi,guydakinin cvbı neydi
-
@lilith dguy artan maliyet firma için olumsuz. Guydaki artan getiri cevap.
-
Artan getiri olayi kesin mi yaa
Millet birbirini yiyo aman görmesinler artan dediginizi -
O değil Guy soruları buraya taşacak millet burda birbirine girecek diye korkmuyor değilim
-
@saitulukurt tamamdır ben guydakine azalan demiştim
-
@tugaygunes ben sadece grafiğe göre yorumladım azalan dedim
-
@tugaygunes çünkü pozitif eğimli azalandır diye düşündüm
-
Bayram tatili pazar gunu bitiyor. Pazartesi hemn aciklanir mi sizce
-
Bugün öğlene kadar çalışılıyor normalde ama açıklanacağını sanmıyorum.
-
@iibfli_keynes bugun kamu kurumlari calisiyor mu hocam sadece bankalar diye biliyorum
-
Öğleye kadar çalışılıyor her serviste bir kişi falan tutulur
-
@victory-carleone reel gsyıh sorusunda piyasa fiyatı yazıyodu o da nonınal gsyıh nin tanımıydı piyasa fiyatı yanında başka bir şey daha yaziyo mu bilemem ama piyasa fiyatı demesi nominal gsyıh tanimiydi.
-
Bayramdan sonraa:
-Hocam bu akşam açıklanır mı sınavlar duyum var mı?
+Var hocam beşinci agizdan duydum. Imza yetkisi olan agabey parmaklarını dogramiş kurbanda.
-Eee?
+Ameliyatı bekliyoruz. Doktor bey izindeymişş..
Mişş de mişş ne sınavmış arkadaş! -
Bugün de ölmedim anne
-
Guyda 80 üstü kapatan iller olur diyenlerin Dguy için 77-78-79 la kapatır demelerinin gerekçesi neler ?(Çünkü böyle diyen çok kişi var )
-
@eliff temel yıl fiyatlarina göre yaziyordu kaç defa okudum issizligin tanimi net yanlış orda her calismayan issiz değil
-
@lilith grafikte toplam maliyetler ölcek arttikça artmazken getiri artiyor yani ölçek arttikca artan getiri oluyor TR-TC = GETIRI... TR artarken TC artmazsa getiri artar
-
İnşallah izindeki şahsiyet Bayram tatilinin bitiminde ilk bizim listeye imza atar. İnşallah izninden sonra bizi sona bırakmaz. İnşallah bu iş 27 ağustos pazartesi hayırlısıyla biter.
-
benim korkum full yıllık izne çıkmış olması eğer öyle olursa eylül’ün ortası anca.