Arkadaşlar yardım edin?
-
Geçen sene Almanca öğretmenliğine başladım. Bölümüm zor olduğu için hazırlıktan geçemedim ve sevmediğimi anladım. Bildiğiniz üzere ataması da yok. Yıllardır fotoğrafçı olmak istiyorum ama yinede bir bölüm okumak istiyorum. 2yıllık tıbbi sekreterlik okuyup özelde de olsa çalışmak isterim açıkcası. Bana önerileriniz var mı bu karmaşık eğitim sisteminde lütfen yardımcı olun. Ek olarak uluslarası ticaret ve lojistik veya insan kaynakları da okuyabilirim. Ama aklım çok karışık. Önerilerinizi bekliyorum..
-
@fotografikanilar hocam size benim bireysel önerim eğer iş garantim olsun diyerek bakıyorsanız olaya sağlık bölümlerinden birini okumanız, 2 yıllık olan sağlık bölümlerinden birini tercih ederek sonraki süreçte KPSS'den ortalama bir puan alarak atamanızı gerçekleştirebilirsiniz, bu süreçte de fotoğrafçılık ile ilgili kariyerinizi geliştirmeye devam edersiniz. İş garantisi istemiyorum, aldığım eğitimde de fotoğrafçılığım gelişsin derseniz o zaman da fotoğrafçılığı içinde barındıran bölümleri tercih edebilirsiniz. Aklınızda nasıl bir rota olduğunu biraz daha açarsanız daha net fikir verebiliriz.
-
@fotografikanilar uluslararası ticaret ve halkla ilişkilerin özel olarak ataması yok. Tıbbi sekreterlik, röntgen teknikeri, ilk ve acil yardım teknikeri gibi sağlık bölümleri atama garantisi olan bölümler. Çalışma saatleri de nöbet usulü olduğundan 24-72 olan yerler dahi mevcut. Bu durumda dilediğiniz hobiyi gerçekleştirmeye imkan yaratabilirsiniz.