2018 Dünya Kupası
-
Elbette bir şampiyonlar ligi değil, eski dönemlerdeki görkemi de malesef yok ama yine de yaz aylarında en iyi alternatif olduğu gerçek. Favori takımınız hangisi?
-
@aliveli Deutschland
-
@inflexible seni garantici gördüm turnuva favorisine oynadın gibi bir şey .
-
Neymar faktörüyle Brezilya final görür.
-
@aliveli Hocam futbol 22 kişinin 90 dakika boyunca mücadele ettiği ve sonunda Almanların kazandığı bir oyundur
-
İspanya taş gibi top oynuyor, benim en başta favorim Fransa idi ama beklediğim futbolu oynamadı ilk maçta. Bu iki takımdan biri alır gibi bunlar haricinde Brezilya'yi izleyip öyle son kararımı veririm
-
Her milli takım mücadelesinde ronaldo kendini gösterirken messi barcelona kadrosu arkasında olmayınca sönük kalıyor. Reisimiz ronaldo önderliğinde portekiz diyorum efendim.
-
Fransa ve Belçika kadrosunun hakkının veremeyen ama yüksek potansiyelli takımlar. Fransa futboluyla yine çok umut vermedi ama belçikanın zamanı geldi artık diye düşünüyorum. Final görmesi sürpriz olmaz
-
@hickskaldor belçika hala çok dağınık oynuyor biraz şansa ihtiyaçları var ama imkansız değil tabiki.
-
Bastan favorim fransa idi. Hâlâ fransa. Evet ilk maçta bekleneni veremedi ama hangi favori takım verdi ki? Ilk maçlar da vasat ölçülü oyun normal. Yine de şu ana kadar oynanan maçlar da en diri takım olarak ben ispanyayı gördüm
-
Benim favorim izlanda adamlar takım olmayı başarmış üstelik profosyonel futbolculardan daha yürekliler.
-
@hgrotius hocam şampiyon olabilmek için yürek ve takım oyununun yanında ekstra şeyler de gerekir. Evet çoğu takıma zorluk çıkarıp hatta puan alabilecek kapasitedeler ama almanya ispanya gibi disiplinli gibi takımlara karşı yeterli olmaz bu bence
-
@hgrotius yani şampiyon olacaklar diyorsun ?
-
@davetsiz hocam liecester city premier lig şampiyonu olduğundan beridir imkansız diye bir kavrama inanmıyor. Kaldı ki ingiltere ligi dünya kulasını göre zor
-
Hırvatistan.
En az yarı final bekliyorum. -
Ne arjantin ne almanya ne de fransa eski performanslarını gösteremediler. Brezilyayi daha izlemedik belki kupanin fark yaratacak takımı odur
-
Meksika üç puanı alırsa iyi bir başlangıç yaptı denilebilir.
-
@gmsmustafa hocam ben de brezilyalı diyorum. ama ben marcelo faktörü yüzünden brezilya diyorum. marcelo ronaldo uyumunu marcelo neymar ikilisi yakalayabilirse rakipleri yok bence.
-
Neyler resmen bugün brezilyayi sabote ediyor.
-
Meksika güzel oynadı baya. Almanlara tatil yaramamış belli ki. Belçika artık bir final görmeli diye düşünüyorum. İtalya da hep bu turnuvalara konsantredir. Bütün bunlardan hareketle sürpriz bir final bekliyorum. En az bir takım sürpriz olacak. Meksika göz kırptı sanki.