2018 Halkbankası 1300 Kişilik Alım
-
Merhaba arkadaşlar . Genel Müdürün yaptığı açıklamaya göre Halkbankası 2018 de 1300 kadro açacak, alımla ilgili duyum ve düşüncelerinizi bu başlığın altında paylaşabilirsiniz.
-
Bu bi iki ay önceki açıklamaydi. O zaman mülakat sonuçlari bile belli değildi. Ona istinaden müdür, yaklaşık 1300 olan personel alımı sürecinin 2018 itibariyle sonlanacagini bildiği için alımlarımiz olacak dedi. Böyle yorumladim ben. Verilen sayı belki farklı olsaydı yeni alım süreci var denebilir ama malesef yok. Ben de bekliyorum bu sefer Türkiye geneli uzmanlık yrd icin alım olacaktır inşallah...
-
Anladım. 2016 da Eylülde 2017 de Ekimde geldi ilan. İnşallah bi an önce gelir . Teşekkür ederim açıklamanız için
-
Osman Arslan 2017de ki alımdan bahsetmiş ama yanlış anlaşılmış bence.. Biz yedeklere henüz bir dönüş yapılmadı sınav olur mu bilmiyorum. Bi umutla bekliyoruz bizde Fakat teftiş ve uzmanlık açılabilir..
-
@sahnr Evet çoğu haber siteleri malesef sırf haber yapmak için güncel ilanmış gibi yayınlayabiliyorlar. Çevremdeki pek çok arkadaşımın da kafası karışmıştı böyle bi başlık açalım dedik. Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.
-
İnşallah diğer kamu bankası açar da rızkımızı orada da ararız
-
@sahnr İnşallah
-
Umarım alacakları sayı kadar kadroları doldururlar.
-
Halkbank Genel Müdürü Osman Arslarn 2017 yılındaki 1295 personel alımının tamamlanmasının ardından 2018 yılı için de 1300 personel alımı yapılacağı müjdesini verdi. Aşağıdaki bağlantıda 2017 yılı personel alımına dair başvuru şartlarını bulabilirsiniz. 2018 yılı için de aynı şartlar olacaktır.
-
Duyumu olanı buraya bekleriz
-
Rakam güzel. Sanırım 200 kişi uzman olur. 40 kişi de yine teftiş alir. Kontrolör vs. derken güzel bir alım yapılır inşallah.
-
Başlığı görünce bir önceki alimda mülakttan elenişim aklıma geldi. Yazmadan gecemeyecegim:) Kaymakamlik ile baslayan A gurubu hayalleri halkbank mülkaatindan elenme ile devam etti. Vardır bir yerlerde nasibimiz bekleyip göreceğiz:) Gönlünüzce olsun herşey arkadaşlar
-
sayının aynı olması bence tesadüf olamaz.bu açıklama yapıldığında mülakatlarımız sonuçlanmamıştı henüz.sanırım osman arslan onu demek istedi.mülakattan elenmiş biri olarak keşke gelse diyorum...: (