Turcoin vurgunu
-
Hayırlı uğurlu oldun. Bu ülkede helal ekmek peşinde koşarak ilk yanlışı yapıyoruz belli. Bir milyar tl vurgun nedir arkadaş yahu. Ben böyle soygun görmedim demeyi istersim ama malesef çok daha büyüklerini gördüm.
-
@kartel06 Adamlar Ponzi kurmuş haberlerden anladığım kadarıyla. 1500 tl yatırıma 250 tl kazanç vadetmişler. Böyleyse eğer bu bildiğimiz ponzi. Yazık olmuş.
-
İlgilenenler için:
Ponzi nedir? -
@onuktekin adamlar kripto coin işine dahi ponzi olsun saadet zinciri olsun yerleştirip dolandırıyor. O değil bizim millet zaten coin işinden korkuyordu artık daha bir daha girmez bu toplara.
-
@aliveli Kesin kazanç vaadine inanan adam kriptoya da borsaya da bulaşmasın zaten hocam. Faize yatırsınlar paralarını. Haram diye faize yatırmaz ama gider buna yatırır. Kafada bankadan daha çok faiz veriyor düşüncesi var bence. Neticede şu kadar paraya bu kadar kesin kazanç faiz mantığı.
Her yerde bu işin dolandırıcılık olduğu anlatılıyor. Turcoin gider Hurcoin gelir ona da para yatırırlar "biraz da bunlar silksin beni" derler. Ya tutarsa fıkrası acilen yasaklanmalı. Bilinç altına işlemişse demek ki -
@onuktekin o değil 1 milyar tl nedir arkadaş nasıl bir potansiyel var bu işte. Start up falan hikaye para dolandırıcılıkta
-
Para yatıranların hiç biri sormuyor mu? “Kardeş sen bizim 1.500 tl paramıza 250 tl veriyorsunda banka veremiyor bu geliri sen neye yatırıp kazanıyorsun?” diye...
-
@aliveli Krediymiş,projelerin onaylanmasıymış,godomanların beğenmesiymiş filan hiç bir derdi yok. Kesin kazanç de gelsin paralar oh Bekliyordum böyle bir şey aslında ama tosundan sonra bu kadar çabuk olmasını beklemiyordum.
-
Vay arkadaş daha çiftlikbank unutulmadan bir de bu çıktı. Yalnız daha vahim olanı; bizim ülkede maalesef büyük çalan kahraman, küçük çalan hırsız oluyor. Ya da dünyada da böyle bilmiyorum. Çünkü şu çiftlikbank olayını kime anlattıysam hep bir sempati ile güldüler. Kıyamet yaklaşıyor bence
-
Bizim ülkede kafa yapısı kolay yoldan vurgun olduğu sürece her dönem bunları yaşamaya devam ederiz.
-
bazen diyorum müslümanların çoğunlukla yaşadığı ülke olmasaydık ne olurdu halimiz diye rüşvetsiz iş yapılmaz oldu ülkede. herkes çalıyor yazık....