2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@jkeynes soylediklerin dogru ancak bunlari illere yansitmak sorun zaten puani olan adam nerde mayina basmasam diye düşünüyor yani tekrar sosyolojik olgulara denk geliyor.
-
İstanbulu bilmem ama bazılarının değidiği gibi paun düşük olsa bile sınav puanı yüksek olur. bir zamanlar yazılmaktan korkulan ankara ve izmir sürpriz yapıp eskiye göre düşük kapatacak gibi duruyor. Adana Edirne Manisa az tercih edilen şehirler gibi. Tahminim en yüksek Aydın Bursa kapatacak. İyi çalışmalar arkadaşlar.
-
@marjinalfaydali bende zonguldak yazdim ama aksine konusulmayan il falan değil. facede çok gördüm benimde moralim bozduldu ama değiştirmekte istemiyorum kalır böyle
-
@duymhuyguy ben istanbul özelinde yaptım yorumu hocam diğer illerden konuşmuyorum o hesaba göre her 2 kişiden biri başvursa, toplam başvuruda 3000. sıralamaya sahip kişi girer ki onun önünden de 1500 kişi olmadığını düşündüğünde 4500. kişinin yani 80 ve üzerinin istanbula girememesi mümkün görünmüyor bu 80 altına ineceği gerçeğini, 7bini görmeden kapatmaz ifadesi ise benim yorumumu gösteriyor hocam belki her iki kişiden biri tercih yapacak ve atıyorum 79.9 ile kapatacak orasını bilemem tabi ama pek imkanının olmadığı göstereyim 80 ve üstünün istanbul için zor olduğu hesaba göre kuvvetle muhtemel diğer iller için yorum yapmıyorum.
-
@jkeynes istanbul istanbul için 80 abartı zaten istanbul 80 civarı olursa diğer iller 75 lerde dolaşır
-
İstanbul yüksek felan kapatmaz 70 puanı olan troller aklınca milleti İstanbul dan kaçırtıp sıralamaya gideceklerini zannediyor İstanbul un göreceği max puan 77 78
-
@david20 bir de o kadar belli ediyorlar ki kendilerini insan biraz üstü kapalı yapar
-
@david20 aynen bende 77 78 düşünüyorum
-
Bursa süpriz olabilir bence kimseyi yalnış yönlendirmek için felan değil yalnış anlaşılmasın kimsenin hakkına girmeyelim. Ya çok düşük ya çok yüksek kapatabilir
-
Arkadaşlar Ankara ne olur sizce ve aydın bu şehirlerin adıda pek telafuz edilmiyor sanki.
-
Arkadaşlar herkese başarılar inşallah herkesin gönlünden geçen olur.Bayadır bu konu başlığında yazılanları okuyorum ve geçen sene hatta daha eski senelerdeki konuşmalardan bir farkı olmadığını gördüm.Uzun zamandır gelmeyen ilanlar yüksek puanlarla sınavlara bile basvuramadigimiz bir dönem issizlik cevre baskisi bizi mantikli dusunmekten bazen alikoyabiliyor.2016 KPSS p35 puan türünden 85 küsür puan aldim ve 2017 GUY sınavında istanbulu yazdım. Kurum sinavindan da 86 puan aldim ve mülakata kaldım. Ankara yaşıyorum ve ankarayi çok istememe rağmen KESİN :)) olsun diye istanbulu yazdım. Nasıl bir mantıksa 85 puanla Ankaranın gelmeyeceğini düşünüyordum kader nasip bazen insan mantikli dusunemiyor ve o kesin dediğim istanbuldan mülakatta elendim.Hayattan güzel bir ders aldım her şey nasip her şey kısmet 2016 kpssde78 alan arkadaşım urfa da şuan guy oldu çalışıyor. Sonuç olarak hepimiz belli bir birikime sahibiz ki bugün bir sınav bekliyoruz devlette istihdam edilmeye çalışıyoruz. Öncelikle sakin olmakta mantıklı düşünmekte fayda var.Tabiki ne olacağı bilinmez ama 80 nin üstü istedigi ili korkmadan yazsın çünkü sıralaması yetiyor.benim tahminim İstanbulun 76 75 lere kadar düşeceği.Herkesin hakkında hayırlısı olsun iyi çalışmalar
-
Bu alım yapan illerin % 80 i twitter mektup bimer ve cimer e atılan mesajların konumlarıyla alakalı bu arada.
-
Sanki İstanbul çok yaşanacak bir şehirde 80 puanı bulurmuş benim 80 puanım olsa ne işim var İstanbul da anlamış değilim muğla,balıkesir,aydın için bile insanlar 80 bulur diyemezken İstanbul u bu kadar uçurmanın ne anlamı var anlamıyom. İstanbul düşük puanlı olan benim birçok insanın yazdığı bir şehir. 76.9 puanım var İstanbul garanti olabilir diye yazmayı düşünüyorum yoksa vay be İstanbul diyerek yazdığım birşehir değil sadece mecburiyet kendi doğup büyüdüğüm topraklardan farklı bir şehirde yaşamayı istemem zaten. Ama yine de kimseyi yalnış yönlendirmeyeyim geçen yıl antalyanın 82 nin üstüne çıkacağını hiçkimse kestiremedi geçmiş yıllarda 73 ile kapatmasına rağmen. İçinizden gelen ili yazın kimsenin lafına aldırış edip iş yapmayın derim. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
@david20 İstanbul 80 puanı bulur diyen ya kötü niyetlidir ya da mantıklı düşünemiyordur
-
@duymhuyguy ihtiyaca göre değil de hangi konumdan twit atıldığına göre alım yapıldı yani? Şaka mı bu?
-
En düşük kapatan ankara en yüksek istanbul olacak bence diğerleride 75-76 civarı
-
@duyumcu kaç olur istanbul
-
@duyumcu Ankara yapmayın hocam hakimlik kaymakamlık üst kurullara hazırlananların mekanı
-
Hem sayı olarak çok iyi hemde herkeste yüksek kapatacak algısı var 850 kişi çağrılacak sınava az değil
-
@duyumcu İstanbul da da yüksek kapatacak algısı var