2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@balans-etkisi puanın kaç hocam? Hayırlı olsun bu arada
-
Mersin yazan var mı?
-
@davidhume77 hocam 79 neden çekinsin mutlaka yazanlar var ve cevre illerinin olması artı 170 kişi olması cazip insanlar için. En çok alan 2. İl. Belli düzeyi olur illa ki. Çok düşmez.
-
Merhaba arkadaşlar. Başvuruyu yaptım ama bana herhangi bir aday numarası mesaj vs.gonderilmedi neden böyle acaba bilgilendirirseniz sevinirim..
-
Ilk kez başvuruyorum başvuru ile ilgili pek birşey bilmiyorum ne şekilde oluyor arkadaşlar yazabilirmisiniz rica etsem.
-
@iktisatciguy hocam mesaj gelmiyor. Anasayfaya dönüş yapın orada tamamlanmış başvurular var oraya tıklayıp aday noyu felan görebilirsiniz
-
An itibariyle 8506. Başvuranım
-
@hakimim_25 puanım 77.41 sıralama 7577
-
8512 oldu
-
@david20 çok teşekkür ederim hocam. Şu kadarıncı kişi vs. yazan arkadaşlar var ondan dolayı merak ettim bana kaçıncı başvuran olduğuma dairde birşey görünmeyince bir sorun oldu zannettim tekrardan teşekkürer hocam..
-
@iktisatciguy oradaki aday no dan 10 almayın o başvuru nonuz
-
@david20 anladım hocam sağolun ayrıca hayırlı olsun hepimiz için:)
-
@david20 Kardesim bu İstanbul için mi başvuru numarası, yoksa genel olarak başvuru numarası mı?
-
@gingove Geneldir hocam
-
@iktisatciguy amin hocam
-
@gingove her güncelleme de çünkü yeni aday no veriyor
-
@david20 Eyvallah hocam
-
@ertuğrulbey puan 77.41 hocam. Sıralama 7577 özelden nasil mesaj atiliyor bilmiyorum
-
@hakimim_25 o anketi bende gördüm o yüzden çok cekiniyorum malatya yazmaya ikilemde kaldım kaç gündür kurum sınavı kafama takılıyor
-
@duyguuu37 evet farkli kurumlar,koku devlete dayandigi icin bu ornegi verdim,benim de cok yakin arkadasim ankarada ikamet ediyor son alimla antalyaya guy olarak atandi.
Fakat ben ne olursa olsun artisi olduguna inaniyorum..
Ben mulakata girdigimde benden hemen sonra giren kizla cok benziyorduk.yani ikimizde evliydik ikimizin de cocugu vardi.tek fark o,yazidimiz sehirde yasiyordu ve onu sectiler(ayni komisyon).
Belki benim belli bir duzenim oldugu icin farkli sehri uygun gormediler.
Bekar arkadaslar bu konuda daha sanslidir.
Her ne kadar mulakatlarda sehir konusunun sikinti olmadigini hatta degistirmeyi kendimiz istedigimizi belirtsem de bu sekilde 2 mulakattan elendim.
Tabii bu isler nasip.dediginiz gibi ve benim cevremde de gordugum gibi baska sehre atanan da cok,kendi sehri oldugu halde elenen de.
Benimki sadece bir garantiye alma hissi.