2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@ertuğrulbey hocam anket sonucunu bana mesaj olarak atabilir misiniz sosyal medya kullanmıyorumda
-
@ertuğrulbey hocam rica etsem bana da gönderir misiniz anket sonucunu
-
@olursaolur adamsın
-
Son saat anket açıklamak yapılacak işmi yani. Bekle bi saat daha.
-
@ertuğrulbey hocam bana da gönderir misiniz anketi ?
-
1 saat kala anket açiklamak ne kadar mantıklı sizce
-
@altaybozkırlı saçma sapan m atık mi var 1 saat daha bekle şimdi insanlar istiyor ve değişen olabilir
-
Kimse son dk il değişikliğine kalkışmasın gençler. kapatın burayı müzik dinleyin.
-
Anket yoğun katılımlı bir anket miydi? Niye önemsediniz ki bu kadar
-
@jkeynes hocam her şey içi Sağol adamsın kimseyi yonlendirmuyorsun
-
@hickskaldor yogun olsa da olmasa da insan oğlu işte yanilcaklar
-
@umutlu-bekleyiş hepimiz için en hayırlısı ne işe o olsun inslalah
-
Puanlar cok asagilari gorecektir birakin herkesin ne dedigini istedginiz yeri yazin.VMY kontejan tamamliyamadi DGUY 78 Kusurle kapatti. Bunlara basvuranlari cogu zaten halihazirda GUY olanlar vs idi.Spekulasyonmus yok herkes bu ili demis hic konusulmamis.Akil oyunlarina gerek yok zaten butun adaylar senin gibi dusunuyor merak etme o yuzden gonlunden geceni yaz sonra niye boyle yaptim diye pisman olma.Olmasa bile en azindan benim kararimdi dersin.Tecrubeyle sabit.
-
@umutlu-bekleyiş sonra çok üzülebilirsiniz kardeşim insanın aklına ilk gelen şık daha doğrudur
-
@umutlu-bekleyiş yanılmak da yanılmamak da kendi elimizde olduğu için bence sizin bu tavrınız yanlış. insanların işlerine karışmayın bence. şahsen ben tercihimi değiştirmek için değil ne yazılmış yazılmamış görmek için istedim. isteyen değiştirir isteyen değiştirmez. fazla karışmayın.
-
Dguy sonucu başvurudan kac gun sorna belli oldu ?
-
Nerede Anket işi nerede Trafo işine döndü resmen:-)
-
@olursaolur hocam çarşamba günü belli oldu dguy. İstese istedigi zaman acıklar da, yüksek ihtimal salı, çarşamba acıklanır bu da
-
Neredeymis anket ben göremedim kaldırdılar mı yoksa hemencecik
-
O kadar emin seçtim kendimden ili ben bile değiştirsem mi moduna girdim ne zor işmiş arkadaş