2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
-
Anketler, oranlar, kıyaslamalar, manipüleler... Ne vicdan var ne Allah korkusu
-
10797- istanbul 80,761 +1
-
Kullanıcılardan istirhamımdır. Böyle emeğin karambole değer bulup/bulmadığı alımlarla ilgili başlık ve konularda kimin, nereyi, kaç puanla yazdığını söylemesine imkan veren başlıkları açmayalım. Başlıkların içeriği; işin niteliği, ilanda çıkan illerin ekonomik-sosyal ve kültürel durumlarıyla dolsun, site sahipleri böyle halis bir niyetle siteyi kullanma imkanını bize vermişlerken, gelin burayı sınavla ilgili bilgi paylaşımı eksenli, verimli ve daha pozitif bir platforma dönüştürelim. Tabi mümkünse
-
Ne zaman açıklanacak bilgisi olan var mı?
-
Bi bitmediniz kardeşim ya en yüksek istanbul nasıl kapatsın Allah aşkına istanbul alımın yüzde otuzu zaten ilk 6 binde guya 3 bin kişi başvuruyor her iki kişiden biri istanbul yazsa bile 78le kapatıyor ki imkansız bu her 3 kişiden biri yazsa 76yla kapatıyor bu da imkansız yani İstanbul’un kesinlikle 76 yı görme şansı yok
-
2 gune olsa ne guzel demii,bende meraktan catlamam
-
@gulnaz önümüzdeki hafta içi açıklanır
-
@antoniogramsci Muhtemelen Ağustosun 2-5 i arası açıklanır.
-
@ferhatb olmaz mı. Ah o sessiz sessiz sakarya yazanlar yakacak beni
-
Benim umidim yok da hep sizi düşündüğümden
-
Daha önce girmediğim için soruyorum, soruların dağılımı genelde nasıl oluyor arkadaşlar? Mesela muhasebenin ve özel hukukun ağırlığı yüksek mi sınavda?
-
Şu tercih işi 3 günde bitmeliydi.
-
istanbul +1 79.21
-
Ne zaman buraya yüksek puanla İstanbul yazan birisi olsa arkasından İstanbul düşük kapatır diye cevaplar atılıyor.Yönlendirmenin kralını asıl bu kişiler yapıyor.Artık yöneticiler bunlara dikkat etsin.
-
@eomer ne gibi bi çıkar olabilir İstanbul’a yönlendirmede
-
@duyumcu kardeş senin ouan 81miş neyini merak ediyosun ilk giren olmayı mı
-
@duyumcu ne ilk ne son olacaksın
-
güncel aday no:110840 BURSA son kararım:D
-
Kardeşim değişim gösterir sürekli. Ama bant 4 ana bölüm için 22-28 arasıdır.
Sana tahmini söyleyeyim;
26 Hukuk
21 İktisat
5 İşletme İktisadı
23 Muhasebe
23 Maliye
2 Tarih olur. Tarih dışında +-2 oynamalar olabilir.
@antoniogramsci