2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
sandıkların başından ayrılmayın
-
@kadem demişsin de bak bakim bitane sehir puan yorumum var mı. Gelmiş burda şov yapıosun reklamnı yapıosun milletin günahına giriyosun. üste çıkıyosun bide.
uygunsuz üslüptan dolayı düzenlenmiştir
-
@altaybozkırlı Borda berelimi bilmem ama kesin malım İst sildim adana yazdım
-
Bu arada arkadaşlarım ,tercihler sona erdi sanırım, hepimize hayırlı uğurlu olsun Allah herkesin kalbine göre versin inşallah
-
Hadi hayirli ugurlu olsun arkadaslar:)
-
Bitti şükürler olsunn️️️️
-
Eveeet hayırlı olsun arkadaşlar başvurular bittiğine göre içinizde ne varsa salabilirsiniz artık ilki benden gelsin hadi ben ve 200 civarı arkadaşım 85+ puanla ankara yazdık ankara yazanlara geçmiş olsun
-
@gossenintorunu o sözlerine dikkat . Biz kimi yönlendirdik
uygunsuz üslüptan dolayı düzenlenmiştir
-
Şükür bitti inşallah sonu da güzel olur hakkimizda hayırlı olsun inşallah sınava da gireriz.
-
@kadem son saat anket paylaşıp kimi yönlendirdik mi diyosun.
-
2015 te biraz bastirmistik aramistik erken aciklamislardi taban puanları açıkladılar sınava giriş yerlerini de sonra açıkladılar keşke yarın aciklasalardi
-
Evet Malatya gelsin an itibati ile sandıklar kapandı :))
-
Ben Marmara İşletme yazdım gelir herhalde (not:Marmara işletme mezunuyum)
-
Bol bol şimdi yazın şu puanla şurayı burayı yazdım diye yazmazsınız tabi
-
@kadem malesef yonlendirdiniz. O ankete bakipta sasirmayacak ve il degisikligine gitmemek icin kendini kolay kolay tutacak arkadaslar az. İster istemez 10 kiside olsa manipüle oldular.
-
Şimdi rahat rahat sallayabilirsiniz
85 üzeri 1500 arkadaşımla istanbul yazdık -
Bu anket olayı nedir?Ne çıktı sonucunda?
-
@duymhuyguy o anket nerede ki
-
İnşallah hemen açıklanır da biter bu ızdırap 🤲 Kaderde varsa gelir Yemen’den , kaderde yoksa ne gelir elden
-
@kadem yönlendirdin. İstesende istemesende yönlendirdin. bir saat kala paylasılmazdı o maalesef