TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı

KPSS A
    gelir uzman yardımcılığı 2018
    500
    5059
    679638
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • S
      suytres @LioN Son düzenleyen:

@lion teşekkür ederim hocam

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • I
        izmir35 Son düzenleyen:

Guy sinavinda kaç soru oluyor acaba cikmislarda 80 var ama her soru 1 puan diye yazilar gordum 100 soru mu 80 mi kafam karisti.

İlanbekleyenbiri 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • İlanbekleyenbiri
          İlanbekleyenbiri @izmir35 Son düzenleyen:

@izmir35 100 soru sorulur cok önceden 80 soruydu.
          Her soru 1 puan
          Yanlış doğruyu götürmez
          4 şıktır sorular

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • İlanbekleyenbiri
            İlanbekleyenbiri Son düzenleyen:

Peki arkadaşlar Taban puanları çok düşük geldi diye guy sınavı kolay olur mu yoksa hiç alakası yok mu:)

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • I
              izmir35 @İlanbekleyenbiri Son düzenleyen:

@i̇lanbekleyenbiri anladim hocam tesekkurler

• H
                haha Son düzenleyen:

Sinav mi olacak mülâkat mi.

L ucanbalon B 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • N
                  Nles @onuktekin Son düzenleyen:

@onuktekin aynen hocam öyle yazacaktim yazim hatasi olmus. Sitemimde zaten sisteme kazanan arkadaslara değil herkes nasibini yer orasi ayri . Hemen linç ediyorlar ya cok ilginc gerçekten yazimda sıkıntı car zaten bunuda anlayamamislar. Birilerine ustten bakacak durumum zaten yok ne yazmisim 3 yıldır uğraşıyorum yazmisim neyin üsten bakmasi . Sisteme hakkimi helal etmiyoeum dedim.

onuktekin 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                  • N
                    Nles Son düzenleyen:

Diğer tüm arkadaşlar için zaten başarılar dilerim yanlis anladiniz beni hatta bazi arkadaşlar ahlaktan falan bahsetmiş oturup bunlarla uğraşmayalim ya biraz daha anlayışlı olabiliriz birbirimize karsi hepimzi bir yerde sistemin kötü tarafından bu duruma düşebiliruz ben düştüm inşallah ahlakını kaybetmeyen sizler düşmesiniz önümde bir Sinav daha var onunla uğraşmak için guy olayini unutuyorum . Sizlerede kolayliklar dilerim

onuktekin 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • L
                      luthor @haha Son düzenleyen:

@haha Sana farkeder mi hocam 🙂

• ucanbalon
                        ucanbalon @haha Son düzenleyen:

@haha mülakat olacak hocam siz gömleği ceketi giyip gelin😃

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                        • onuktekin
                          onuktekin @Nles Son düzenleyen:

@nles Ortam çok gergin. Dün de burada garip çıkışlar olunca yazdıklarınız öyle anlaşıldı. En başta ben de öyle anladım. Sonra yanlış yazmış olabilirsiniz diye sorma ihtiyacı hissettim. Yanlış anlaşılma için ve sizi kırdıysam kendi adıma özür dilerim. 70 alanlar diye çok vurgulanıyor. Sizin yazınızda da o kısım bu şekilde anlaşılmaya sebep oldu.
                          Kötü niyetli çok insan gelince iyi niyetlileri de yanlış anlayabiliyoruz.
                          Kendi adıma tekrar özür dilerim. Hakkınızı helal edin.

Fortis fortuna adiuvat

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • N
                            Nles @onuktekin Son düzenleyen:

@onuktekin sizde helal edi n.ama bizim sinirimizi ve gerginliğimizi de anlasin arkadaşlar. Herkes ekmeğinin peşinde kac il tutacakken tek ilden yattık. Psikolojimiz beter. Dedigim gibi PTT uzmanlık için sınava giricem bugün kabullendim artık guy meselesini yapacak birşey yok herkese her sınavda başarılar.

onuktekin 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • onuktekin

@nles Bu arada o yazdığım yazıyı doğrudan size yazmadım. Ama yine de sizi incittiyse ifadelerim tekrar özür dilerim. O kadar çok dengesiz insan geliyor ki artık hemen geriliyoruz. Hakkınızı helal edin.

Fortis fortuna adiuvat

• onuktekin

@nles Helal olsun hocam. Hakkımızda da hayırlısı olsun. Ben de sizin durumunuzdayım. Ptt sınavıyla Sayıştay arasında kaldım bunun üstüne bir de. İnşallah hayırlı olur seçimlerimiz.

Fortis fortuna adiuvat

• D
                                  David20 Son düzenleyen:

Sıralamaya girebilirmiyim giremezmiyim diye guy a hiç bakmadım hemen hemen 17 gün var. Benim durumda olan arkadaşlar nasıl hazırlanıyorsunuz guy a. Geçen yıl imeceye çalıştım imece artık yeterli gelmiyor açıkçası başka önereceğiniz kaynaklar var mı?

O 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • O
                                    olursaolur @David20 Son düzenleyen:

@david20 hocam kpss den sonra biraz yorgun gitse de imece, guy deneme bir de notlarıma bakarak ilerliyorum ben bakalim yeterli olcak mi sinava girince anlayacaz:)

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • D
                                      David20 @olursaolur Son düzenleyen:

@olursaolur anladım hocam teşekkür ederim

• L
                                        lavinya Son düzenleyen:

Beş yıldır bu süreçte bulunan biri olarak,üzülen arkadaşlarıma söyleyeceğim tek şey;aslında kimse kaybetmedi,sadece vazgeçerseniz kaybedersiniz.
                                        Bu sistem ne yazık ki böyle;gelmeyen tek şehri tercih ettiğim de oldu,mülakattan elendiğim de oldu,sadece en düşük şehrin puanına yetecek kadar puan aldığım da oldu,bu guyda ki gibi en yüksek kapatan şehri yazıp sınava kaldığım da oldu... Ama hepsinin tek ortak özelliği vazgeçmemiş olmamdı. Yine aynı süreçte bir sürü manevi zorluklar yaşadım,yaşıyorum. Size ayrı bir tavsiyem de bu konuyu odak noktanız yapmayın,sonuçta biz sadece resmi görüyoruz;bütünü sadece Allah görüyor. Bilemeyiz ne iyidir,ne kötüdür.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
                                        • G
                                          gulnaz Son düzenleyen:

forumu genel olarak okudum da 70 alanlari yerin dibine sokmus bazi kisiler hak yenio gibi konusulmus.anlayamdim onlarin gunahi ne?yada daha az emek verildi denmis.kimse kimsenin neyi hakettigini bilemez.sinavlaraa ne zorluklarla calisildigini hic bilemez.suclu varsa burda 70le sehri tutturanda deil sistemdedir saldiriyi ora yapın.2016 puanim 80di 2017 71lere düştü.4 senedir ugrasiorum.etimi disime katip calisiorum bidee arkamda yillarimi ve kacan yarınları birakiorum.sizlerde kalkip emek verilmedigini soyluosunuz.onyargi olup yargilamayin.bukadar bilip bilmeden konuşmayın da ne psikolojiyle hazirlangdini bilemezsiniz.kurum sana 70le basvurabilirsin dediyse onunda hakki var.bence herkese hayirli olsun.keşkee o 70le bnde tutturabilseydim sınavı

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                          • A
                                            antoniogramsci TİHEK 2018 Son düzenleyen:

Arkadaşlar, imece dışında soru bankası tavsiyesi olan var mı? Bir de deneme için hangi yayını önerirsiniz? Ya da 17 kala almam gerekir mi kafam bayağı karışık

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 226
                                            • 227
                                            • 228
                                            • 229
                                            • 230
                                            • 252
                                            • 253
                                            • 228 / 253
                                            • İlk ileti