2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@grundig başlığı açıldı hocam ordan bakabilirsiniz
-
@jkeynes hocam şehirlerin genel olarak kaçta kapatacağı yönünde bir fikriniz var mi
-
@grundig gecen sene 10000. siradaki kisinin puani 80 ustu diye biliyorum ve iller 77 79 arasi kapatmisti bu sene 1000 kisi aliniyor 5000 deki kisinin sirasi 79 puanlarda yani gecen sene ile kiyaslarsak 76 78 arasi illerin kapatmasi lazim normal durumda ve bide buna ek 3000 kisi gitti ve tek yil puanlari gecerli bu durum puanlari biraz daha asagi cekecek tercih senin kimsenin sozunu dinleyip yazma gelmeyecekse bile kendi tercihini yap baskasinin dedigini yaparsan daha cok uzulursun
-
@ahmtdmn hocam İstanbul için geçen sene 1500. Kişinin sıralaması sanırım 10.000 falan oluyor eğer sıralama bazlı bakarsak sıralamam İstanbul için yetiyor gibi . Ama herkesin İstanbul’a yüklenmesi insanı Korkutan bir durum.
-
Ben doguda bir il yazacam burda bile supriz olurmu die korkuyorum insallah puanlar adil dagilirda kimse uzulmez
-
@ahmtdmn hocam urfayi mi yazcaksinz ben urfali olduğum içn burayı tercih etcem hakkmza hayrlsi olsn
-
@ltfye bende elazigliyim malatya die aklimdan geciyor ama her gun kararim degisiyor nereyi yazacagimi tam bilmiyorum
-
@i̇l-han-0 hocam herkes aynı durumda ben de istanbulu hiç istemiyorum ama mecbur orası olacak garantilemek için
-
Arkadaşlar bende bu sene işini garantiye almak isteyenlerdenim. Geçen sene Antalya magdurlarindanim.Bu sene garanti olsun diye İstanbul'u yazacam. inşallah hakedenin kazandığı bir sınav olur.
-
@ahmtdmn valla hocam düşün düşün bisy elimize gecmio kismet de varsa olur yoksa da her türlü elenirz ztn onun için urfa tamamdr benm için
-
@vanilya Teşekkür ederim kardeşim.
-
@grundig hocam 10000 sıralamayı istanbul için kaç puan olduğu net mi
-
@bir-garip-guycu benim puan tam sınırda 80.02 sıralama 4700 ancak 82 ve üzeri olanlar için bence tüm şehirler % 100 gelir. sizin puan kaç?
-
@i̇l-han-0 benim puanım 77.89 çok riskli bir puan olduğunun farkındayım. Istanbulun gelmeme ihtimalini bilmeme rağmen yazacam
-
@bir-garip-guycu yerinizde ben olsam ben de aynısını yapardım umarım gönlünüzce olur.
-
@i̇l-han-0 Sağol kardeşim umarım herkesin gönlüne gore olur
-
@ahmtdmn Bende aynı şekilde hocam. Bayada kararsızım Elazigda açılmadığı için
-
@ahmtdmn hocam siralama kac
-
@bg2603 hocam gecen sene puanlar yuzunden cok arkadas magdur oldu o yuzden puan hakkinda bilgi vermiyorum kimsenin kaderinle oynamamak lazim bir ili 3 5 kisi yazacam demesiyle o ilin kaderinin belirlenmesini dogru bulmuyorum
-
Arkadaşlar maliyede bütçe konusunda da değişiklikler oldu nasıl değişikleri nasıl bulucaz