2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Oncelikle burada kimse kimseden zeki degil,biri bir fikri one surdu diye de cahil veya seviyesiz olamaz,ne yapalim IQ larimizi yazalim buraya,bir kisi sizinle ayni dusunmuyor diye zekasini sorgulamak ozellikle yeren dalga gecen seyler yazmak kimsenin haddine degil,bircok mulakata sinava girmis olabilirix ya da yasimiz buyuk olabilir vs tecrube illaki zeka demek degildir,burada gormediginiz insanlara nasil bu kadar agir itaamlarda bulunup iciniz rahat bir sekilde uyuyorsunuz garipsiyorum
-
@duyguuu37, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Oncelikle burada kimse kimseden zeki degil,biri bir fikri one surdu diye de cahil veya seviyesiz olamaz,ne yapalim IQ larimizi yazalim buraya,bir kisi sizinle ayni dusunmuyor diye zekasini sorgulamak ozellikle yeren dalga gecen seyler yazmak kimsenin haddine degil,bircok mulakata sinava girmis olabilirix ya da yasimiz buyuk olabilir vs tecrube illaki zeka demek degildir,burada gormediginiz insanlara nasil bu kadar agir itaamlarda bulunup iciniz rahat bir sekilde uyuyorsunuz garipsiyorum
Sinav muhabbetini de anlatayim bir arkadas sahit oldugunu soyledi ama sonra o kayboldu,sonra cok guvendigim bir arkadasimjz da burada boyle bir seye sahit oldugunu yazdi,bizlerde arastirilabiliriz sonra da bir tepki olustururuz dedik,bu durumda ki seviyesizligi ve zekasizligi biri bana gosterebilir mi,burasi Turkiye bu ulkede yillarca din kisvesi altinda maglum kurulus ne sorular calip kimleri nerelere yerlestirdi,gunumuzde olan muallak mulakatlarda maglum biz Amerikada filan mi yasiyoruz da sorularin verilmesini garip buluyorsunuz,bakin ustte bir arkadas ana. Uni den birinin verebilecegini soylemis,uzuluyorum ki bu tur kurumlara gelince zerre liyakat gosteremeyecek ve bu tur olaylara dur diyemeyecek nice insan varmis burada
-
@duyguuu37 bizler arastirir gereken tepkimizi veririz kimse destek olmak zorunda degil ama kimsede bu durumla dalga gecmeye kalkmasin bence,gonlunuzce kalin.
-
Hatırladığınız cevap var mı
-
Katılımın cevaplarını toplayan var mı arkadaşlar
-
Halk bankası servis görevlisi sınavına bile daha nitelikli insanlar girmişti. Fil cumhuriyetinde yaşadığını düşünenler var .
-
Geçen seneki sınava da girmiştim 70 almıstım. Kurum 71 le kapattı. Bu sene de bu civarda kapatacağını düşünüyorum. Mülakatlarda ne dönüyo bilwmem ama eğer dediğiniz gibi sorular birilerine paylaşılıyor olsa sınavın 70 lerde değil çok çok daha yüksek kapatması gerekir diye düsunuyorum.
-
@ag28 ama bu seneki sınavı geçen seneye göre daha zordu
-
Arkadaşlar hakaret etmeyelim o gereken dersi almıştır . Büyük ihtimal psikolojikmen zor zamanlar geçiriyor bizim gibi emeklerinin peşini kovalayanlara saldırıyor
Bi sorum olacak . Ziraat sabah sınavının kat sayı puanları kaç olabilir ? GyGk Ekonomi İngilizce
-
Geçen yıl 5 hafta da açıklanmış yanlış bakmadıysam. 6 ağustos sınav 12 eylülde de sonuçlar açıklanmış.
-
@tercihiniyap ben ekimde açıklandı diye duymuştum geçen sene
-
Eylül içinde kesin açıklanır diye duydum bende . Bu arada sıralama duşermi kaç la kapatır tahminleri alsak mı arkadaşlar . Sınava katılım az diyenler var mı doğru mu bu fazla konuşulmuyor sınav ?
-
gk gy 0,6 alan 0,8 ing 1,5 yazmıslardı
-
@şanslıs alan %40 , gkgy %30, ingilizce %30
-
@issiz-0 evet kesinlikle daha zordu ama soru sayısı da arttı ve alim daha az bu yüzden tahminim yine 70 lerde kapatması
-
@şanslıs bence az değildi katılım. Sabahki oturum tahminen 71 bandında kapatır . Ama keşke bir umut düşse böyle baya halk bank uzman yard. 57 lere felan düşmüştü keşke yine öyle olsa
-
@tolga80 Hocam 80 doğruya 63 geliyor mantıklı bu o zaman
-
Birde bence gecen yilki ziraat sonuçlarıyla karşılaştırmak mantıksız cunku geçen yıl gkgy fazla soru vardı alan çok azdı . Nebileyim bu sene soru sayıları değişti ya illa yansiyacak.
-
@tercihiniyap Evet hocam herkes bu konuda büyük bi tahmin hatası yapıyor ben sınava girmedim ama geçen seneye oranla farklı noktalar çok diye duyuyorum
-
@şanslıs Ben o yüzden halk bank ile kıyaslamayı tercih ediyorum. Ama onda da şöyle bir durum vardı soruların yarısını yapma şartı gibi bişey vardı 20 ingilizceyse 10 un altı direk kalıyodu onunda çok etkisi oluyodu düşük kapatmasında. Bunda oyle bi durum yok tabi. En iyisi kıyas yapmamak her yıl değişken çok nasılsa