2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@tercihiniyap halk bankası gelmesi güzel olur daha doğru düzgün iilan yok
-
Barajın düşme ihtimaline ne diyorsunuz?
-
@şanslıs ben zor diyorum sınava hic hazırlanmamama rağmen alan bilgisiniz rahatlıkla yaptım ing de zor değildi genel kültür ve yetenek cok zordu bence ama ne kadar belirleyici olur bilmiyorum
-
@tolga80 dün halkbankta genel müdürlükte çalışan biriyle görüştüm bu sene ilan gelmesi zor ama yine belli olmaz dedi tabiki . Üzdü
-
@sucuklu_oralet, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Halkbankası İçinde, çok sevdiğim bir arkadaşım müfettiş ve herkesin forumdan tanıdığı meşhur kardeşimiz orada Uzman. Onlardan aldığım Net Bilgiyi ifade edeyim.
***22 Ekim'de Kurumda yükselme sınavı var. Halkbankasının kendi içerisinde. Tüm eğitim Daire başkanlığı ve İnsan Kaynakları oraya Odaklanmış durumda. Evet sene başında Yılsonunda sınav yapılabilir konuşması geçmiş, Ancak henüz alınmış net bir kararın olmadığını söylediler.
Toplantı salı günü demiştiniz, gelişme var mı?
-
@şanslıs Yarı yarıya doğru olmadığı için zor görüyorum ama buradaki gibi 70-75 civarı kapatacağını da sanmıyorum
-
@tercihiniyap kasımda 100 müf gelcrkmiş
-
70 ı geçmesi imkansız diyorum 70 altı kapatır
-
@aleks10 halkbank mı 100 mufettislik ilanı vercek?
-
@roadrunner evet kasımda gelecekmiş
-
@aleks10 serviste olacak mı acaba ? duyum aldığınız yere sorabilir misiniz?
-
@marjinalfaydali birisi halkbankta çalısıyor müdürleri 100 tane müf alınacak demiş o arkadaşda ing yds ye yazılmış gelcek diye.Şimdi gelmez felan bilemiyorum yanıltmayayım arkadaşları.Servis konusunda bir fikrim yok mahalesef
-
Ya şu forumda ben yazmaktan usandım sert çıkmakta istemiyorum bir noktadan sonra yazmazlar belki diyorum ama yok. Arkadaşlar burası ziraat bankasının başlığı etmeyin gözünüzü seveyim ya. Tamam duyum paylaşıyorsunuz elinize sağlık çok teşekkürler ama şunu yerinde yani Halkbank başlığında paylaşın rica ediyorum. Her seferinde açıklandı herhalde diye sayfaya giriyoruz bakıyoruz ki Halkbank duyumu.
Biraz dikkatli olalım lütfen. -
@mbguy okuma dostum o zaman niye insanları kısıtlıyorsun sen neyin konuşulup konuşulmayacağını sana mı soracaklar
-
@mbguy Açıklandı diye buraya değil sonuç açıklama sayfasına girebilirsiniz ağız tadıyla konuşmamıza da karışıyorsunuz artık ne diyeyim epi topu 1 sayfalık kısım halkbank ile ilgili geri kalan ziraat sınavıyla alakalı.
-
@mbguy arkadaş duyumunu paylaştı bu kadar tepki vermeniz doğru değil.Zaten bu başlık çok konuşulan bir başlık değil hiç değilse duyumlarla bir canlanma oluşuyor.
-
@mbguy hocam sert çıkmak derken? Banka ile ilgili duyduklarımızı paylaşıyoruz bukadar kısa yoldan öğrenmek istiyorsan sınav sonucunu ziraatin duyurularında burdan daha önce paylaşılıyor onu takip et
-
@eomer daha aldıgım duyumları yazmam hocam....
-
arkadaşlar burası forum neredeyse her kurum için açılmış ayrı bir başlık var.duyumlarımızı ilgili sayfalara yazalım.böylece başlıklar işlevine uygun kullanılmış olur.@mbguy haklı.bir de yukarıda bir arkadaş insanları niye kısıtlıyorsun demiş ve ''okuma o zaman''diyerek insanları kısıtlamanın bir örneğini bizlere göstermiştir:))
-
@aleks10 Hocam takmayın kafanıza siz duyum geldikçe yazmaya çalışın.