2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@kuşçubaşıeşref 2 ing doğrusu ile katılım istanbul için mülakata kaldım
-
@quantativeeasing Teşekkür ederim parolamız hayırlısı ise olsun.
-
Arkadaşlar sabahki oturum uzman yardımcılığı açıklanmamış herhalde. Ben sadece o sınava girdim birşey göremedim.
-
72.4 ziraat istanbul
69.9 katılım adana oldu benim de. -
70 civari alan arkadaslar netlerini yazabilir mi
-
69 puanla Ziraat İstanbul
66.66 puanla Ziraat Yatırım ve Portföy olmak üzere iki sınavdan da mülakata kaldım. Anlaşılan @duyguuu37 ve @aleks10 ile tanışacağız. -
İzmir kaç kapattı acaba ya ve kocaeli kaç kapattı ? 71 ile mülakat benim tekine girdim
-
@kenanoktay
alan 33d 17y
Genel kültür 13d 12y
Genel yetenek 22d 3y
İngilizce 17d 3y puanım 72.4 -
arkadaşlar benim merak ettiğim hem sabah hem öğlen oturumuna girip ikisini birden kazanan kaç kişi vardır?
-
@bluephantom tanışalım hocam
-
@aleks10 valla ben kil payi girdim sanirim 65,83 oyle puanim yatirim portfoy icin bence farkli bir baslik ya da gruo yapsak cunku katilimdan daha farkli malum
-
@bluephantom tanisalim hocam ben ziraat icin kalamadim :(ayri bir baslik olsa portfoy icin daha guzel olur sanirim,bu arada tebrik ederim:)
-
@bluephantom hocam yatirim portfoyu tanitan ve forex benzeri bir yapida calisan siz miydiniz
-
71.66 İLE ANKARA OLMADI.Bu saatten sonra şok bim vesaire beni beklesin ben geliyorum kazananları tebrik ederim.ARTIK TÜKENDİM.
-
@duyguuu37 hocam yatırım portföy alanında çalışmak çok daha zevkli bankacılık kısmına göre
-
ARKADAŞLAR HAKKINIZI HELAL EDİN FORUMDAN ÇIKIYORUM.ARTIK BİM FORUM SAYFASINA GİDİYORUM BEN .AMA İNDİRİM OLDUĞUNDA HABER VERİRİM SİZE ALLAHA EMANET OLUN
-
@roadrunner evet hocam az cok biliyorum,biraz da benlik diye acikcasi katilima yonelmedim ama tecrubeli bir arkadastan dinlesek iyi olur:)sizde mi yatirim portfoy
-
Bursa katılım yok mu arkadaşlar kaç puan aldınız?
-
@duyguuu37 geçmiş sayfalarda bahsedilmisti ben de ona bakiyodum simdi ama bulamadım biri yesillendirirse sevinirim. Evet portföy yatırım:)
-
@roadrunner hocam yatirim portfoy icin bir araya gelelim bence katilim dan daha farkliyiz ayni sayfada gumburtuye gidiyoruz