Gelir İdaresi Başkanlığı Avukat Alım İlanı 2018
-
GİB 35 avukat almak üzere ilana çıktı. Öncelikle hayırlı olsun. Kadro sayısının 5 katı kadar başvuruyu yazılı sınava alacak. Peki kaç puanla kapatır?
-
@mühlet yine 80 puanının altına düşmez.
-
@hgrotius peki 80-81 arası duser mi ?
-
Ben 81 puanla başvurdum. Düşer mi bu puanlara bilmiyorum, inşallah düşer. Zaten az çok bir fikir oluşsun diye başlık oluşturma gereği duydum.
-
@dnz79 biz sınava giren hukuk mezunu arkadaşlarla sonuçları karşılaştırmıştık p3 puanlarında yoğunlaşma 80-83 aralığındaydı.
-
@hgrotius hım sıkıntı o zaman ,o aralıkta bulunan hakimlige gittiyse ancak duser
-
Listeye girebilsek bile az bir zaman var sınava, çalışmak sıkıntı olacak kendi açımdan. Tarih aralığını kısa tutmuşlar biraz.
-
@mühlet evet bi ay ama bence soru çözülmelidir ,kpss sağlamsa gerisi gelir alan çok zor degil
-
@mühlet 81 kusrat kaç hocam benim de 81
-
@dnz79 81,79 gibi bir şeydi, tam hatırlayamıyorum şimdi ama 82 ye daha yakın
-
Anladım hakkımızda hayirlisi
-
Dün başvurular bitti, sınav yakın olduğu için listeler bugün açıklanır mı acaba?
-
@mühlet muhtemelen bugün geçte olsa açıklarlar. İnsan kaynakları personeli cuma gününü sever
-
@burcuburcu açıklanmış,
-
Nerede açıklanmış? Göremedim.
-
sinav.gib.gov.tr adresinde herkesin sisteminde açıklanmış arkadaşlar.
-
Danıştay kararı sebebiyle Gib'in sınavı iptal etme durumu varmış. Sınav komisyonu bunun üzerine çalışıyormuş...
-
@mühlet Danıştay kararı ne ile ilgili acaba?
-
Avukatlara ayrı sınav ve mülakat yapılamayacağı ile ilgili. Hatta Devlet Personel Başkanlığı da yazı göndermiş kurumlara bu konuyla ilgili. Memurlar. net de haberi vardı bugün bakabilirsiniz.
-
yine bir belirsizlik...