Tatil Önerileri 2018
-
@Antimülakat tüm forum üyeleri derken, alevli şortlular da dahil mi
-
@Fischer her sınavda olduğu gibi bir çok şarta alışık olan forum üyelerimizi ödüllendirirken biz de belirli kriterler belirlemeyi düşünüyoruz ama henüz bu şartları dahi belirlemedik. 10 bin kontenjan olacak. Bütün masraflar, merkezi bütçeden TY'ye ayrılan paydan karşılanacak
-
Bir an düşündüm de 10 bin sınav canavarı. Nasıl bir ortam olurdu, neler konuşulurdu? Merak etmeye başlarken, milli kütüphane geldi aklıma geri vazgeçtim.
-
@Antimülakat valla oraya girilmezdi hocam kafa beyin kalmaz
-
@churcill valla orada bile GUY konuşulurdu. İİBF ve SBF nin bu sınavlarla imtihanı bitmiyor bitmez.
-
@Antimülakat İlk katılımcı olabilirim rehberlik de edebilirim, bi zamanlar ki bi akyakali olarak
-
reklam
-
@emirerden Korona olmak istersek ilk sizi seçeceğiz söz Bu azim karşısında başka çaremiz kalmadı
-
@onuktekin bir reklam yaptırmadınız bırakın kazansın adam. Nedir bu kıskanç tavırlar
-
@Antimülakat tatile gidemeyince böyle oluyor
-
Tüm arkadaşlarıma yalovaya gelmeyi öneriyorum. Giden de pişman dönmüyor herkes çok memnun. Marmara bölgesine yakın bir konumdaysanız mutlaka denemelisiniz.
-
@ahmet15garip Tamam ikna oldum ben.
-
@onuktekin adam Yalova'yı önermiş ne var bunda?
-
@Antimülakat bu kadar azim karşısında ikna oldum gideceğim Guy için Yalova yazayım olursa her hafta giderim. Sırtıma dövmelerini yaptıracağım. O derece ikna oldum