Guy da malatya yazacaklar toplanalım
-
@bg2603 73 76 79 81 puanlari ile tercih yapanlar var hocam sizin gordukleriniz kac puandi
-
@ahmtdmn 78 79 90 hocam
-
@bg2603 en yuksek kapatan il olmaz insallah
-
İnşallah
-
Insllh 90la o kadar guzel sehir varken sasiriyorum bu puanlari gorunce
-
Malatya yazanlar hep malatyalımısınız
-
@bg2603 yakin ilden biri yazmistir batida kimse 90 puanla malatya yi yazmaz
-
bakalım burdaki ankette kaç çıkacak malatya
-
Forumda malatyayı konuşan yazan üç kişiyiz sanırım
-
En mantikli secenek istanbuldu aslinda ama malatya yakin oldugundan yazdim basvuru yapan kisi 10.000i kesinlikle gecmez ve bu sayinin 1500 kisisini istanbul alacak 75 in uzerinde kapatmaz bence
-
@ahmtdmn bende yakın olduğundan yazdım
-
@ahmtdmn malatya kaçla kapatır sizce
-
@hakimim_25 illerin dusuk kapatacagi kesin ama malatyadan korkmaya basladim
-
@ahmtdmn çok korkutucu böyle beklemek ya kimsede yazmıyor buraya ama
-
@tozkok bende suan malatya yazdigima cok pismanim ama dusunmemeye calisiyorum kpss ye calis hocam dusunup derslerini aksatma
Insallah dusuk kapatir sonucta yuksekler rahat rahat puan yaziyor dusukler sadece izliyor -
@tozkok en azindan sinav bitene kadar polyanacilik oynayalim sonucta her ili yuksek kisiler seciyor 10 tane yuksek puanli ogrendik die morelimizi bozmayalim
-
Ankette 78 çıkmış buna ne diiceksiniz
-
@hakimim_25 13 kisi basvurmus yanlis hatirlamiyorsam bu hicbirseyi gostermez hocam
-
@ahmtdmn aynen bence 75 e düşer en az benim içim rahat sizde rahat olun şurda dört beş kişiyiz malatya yazan girelim hepimiz 25’ e inşaallah
-
@hakimim_25 simdi ankete baktim hocam bu sonuclarin cikmasi imkansiz 500 kisi alinsaydi ancak bu sonuc cikardi 6 il 80 puanin uzeri gosteriyor. 10.000 kisi bile basvurmadi sinava 73_77 arasi illerin puani degisir 4 5 il 77_79 arasi olur die tahmin ediyorum