2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@enea teşekkür ederim
-
arkadaşlar başvuru sayısı kaç olmuştur sizce, sınavın test olması sayıyı 20 bin -22 bin bandına çıkarmış mıdır ?
-
@hoffafd geçmiştir
-
@mülkiamir007 çok teşekkür ederim
-
seneye artık 1 milyon kişi katılır
-
@bjkbjkbjk1903 valla olur mu olur dün bi iş ilanın yorumunda okudum eğitim fakültesi mezunuyum girebilirmiyim diyodu
-
Beyler bayanlar kitapçıdayım ısrarla savaş yayınları kaymakamlık kampını tavsiye ediyor alayım mı?
-
@okan26 Alma kardeşim. Şuan onlar çöp. Ne satarsam kar derdindeler.
-
@safitürk69, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@okan26 Alma kardeşim. Şuan onlar çöp. Ne satarsam kar derdindeler.
TAMAM DOSTUM ALMADIM
-
Gec başvuru var mi ?
-
Bundan sonraki kaymakam adaylığı sınavlarına katılmak için kamuda 5 yıl çalışmış olma şartı olacak mı yeni cb kararnamesine dayanarak soruyorum.
-
@yourdreams Yok hocam.
-
@rootofallevil Bunu bilen yok hocam herkes sınavın yapılmasına odaklanmış durumda ama esas mevzu bu sanki ,sonuçta 100 kişi kazanacak sonrası ne olacağı belli değil.
-
Konu dışı: Arkadaslar kisa bir güncel notu olan var mi ?
-
arkadaşlar elinde tr ekonomisi soruları olan var mı bölümlere ayrılmış şeklinde pdf olan atarsa çok makbule geçer
-
merhaba,
İlk defa sınava gireceğim ama bu sene ne nasıl olur anlamadım hep açık uçlu sorular varmış yeni kitaplar ne zaman basılacak acaba nasıl çalışacağız ne çalışacağız yardımcı olur musunuz? -
Bugün kaça kadar para yatırmak son gece 12 mi 5 mi
-
@ahobaba 23:59
-
Giren kişi sayısına takılmayın 2016da 17000 civarı 2017de 10000 civarına düşmüştü sanırım belli olmuyor. Ne kadar çok kişi girerse ortalama o kadar fazla düşer o yüzden bu tarz sınavlarda çok kişinin girmesi şanstır
-
@osenebusene saolasın hocam