2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Bugün 10 da sorular açıklanacak denildi uyuyamadim
-
@keynesin-faizi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Bugün 10 da sorular açıklanacak denildi uyuyamadim
10 diye kim dedi hocam?
-
@murky üst sayfalarda gore birisi ÖSYM başkan yardımcısı ile tesadüfen karşılaşıp sormuş Hocam insan bazen inanmak istediği şeye inanıyor maalesef
-
@g-uzmanı mpl'in max değeri sormuyor ki hocam, toplam ürünü max yapan emek miktarını soruyor. o da toplam ürün eğiminin 0 yani mpl'nin 0 olduğu yerde yani toplam ürünün türevini 0 yapan değerde max olur. zaten fonksiyon katsayısı -. kollar aşağı bakar, max noktada toplam ürün eğimi de 0'dır. mpl'nin max olduğu yeri sormuyor yani.
-
Arkadaşlar bir şey sorucam. ÖSYM'nin yayınladığı kılvauzda baraj puan olarak 70 yazıyordu. Siz 60 65 puanların mülakata çağrılabileceğini neye dayanarak söylüyorsunuz. Açıkcası anlamadım.
-
@samet90 Genelde insanlar 60-65 derken. Puanlarından değil netlerinden bahsediyor.
-
@samet90, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Arkadaşlar bir şey sorucam. ÖSYM'nin yayınladığı kılvauzda baraj puan olarak 70 yazıyordu. Siz 60 65 puanların mülakata çağrılabileceğini neye dayanarak söylüyorsunuz. Açıkcası anlamadım.
60-65 puanların değil netlerin mülakata çağrılabileceği konuşuluyor, standart sapma olduğu için 60 net yapan biri 80 puan alabilir örneğin.
-
@samet90 Dostum 60-65 puan dememiştir kimse, 60-65 net demişlerdir, sapmayla da 65 net 70 puanı geçer zaten.
-
arkadaslar su mülki idare amir sınıfı şıklarda olan soru vardi ya o neydi değişti diye biliyorum vekalet icin
-
Adayların testteki sorulara verdikleri doğru ve yanlış cevaplar ayrı ayrı toplanacak, doğru cevap sayısından yanlış
cevap sayısının dörtte biri çıkarılarak ham puanlar elde edilecektir. Adayların testlerden aldıkları ham puanlar
toplanarak 100 tam puan üzerinden sınav puanları hesaplanacaktır. -
@ziyapasa valinin Cb nin idari yürütme vasıtası ve temsilcisi olduğunu belirten şık..
-
@dddddd çok tehlikeli
-
@larendeli ben az daha onu kaymakam olanı yapıyordum sınavdan bir gün önce burda birisi bisey yazmıştı şube muduru kaymakam oldu diye direkbo yazı aklıma geldi :)))
-
@ziyapasa İl İdare Kanunu Madde 29 – (Mülga: 2/7/2018 - KHK/703/138 md.) güncelden sordular orada, ben yanlış yaptım, diğer şıkları okumadan atladık.
-
Cezai zamanaşımı memurun 2 yıl
Memurun yetersiz bulunması 3 yıl -
puan değil evet ben yanlış okumuşum stanndart sapma ile 60-65 net iş görecektir.
Bende aynı fikirdeyim. -
Tr eko
1-işsizliği az gösteren
2- ilk serbest dış ticaret
3-2001 krizi sonrası
4- 1994 kararları
5- sermaye piyasası derinliği
6-kamu kesiminin gsyih içindeki payı azaldı
7-hizmet sektörü
8-nüfus sorusu
9-dünya bankası-orta yüksek gelir
10- vaner planıarkadaşlar bunu forumdan bir arkadaş hazırlamıştı, burada eksik ya da fazla tr ekonomisi sorusu var mı? ( başka bölümde sorulup yanlışlıkla buraya eklenmiş - çıkarılmış olabilecekleri soruyorum)
-
Arkadaşlar tarihte lozan ant olan soruda şıklarda Londra konferansı da var mıydı?
-
@kombassankoma Dediğim gibi soruyu yanlış hatırlıyor olabilirim yanlış yorumlamış ta.
-
@cevatcobanli444 mit olacak