2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@avukatbey Vallahi korktum hocam Bence puanlama ve standart sapmayı şu şekilde yaparlar, puanların %60'ını alan, %40'ını gky oluşturur. Orada muhakkak bir belirleyicilik olacaktır diye düşünüyorum.
-
@bendeniz aynen böyle:) yahu ilknsınavımdı ama iyi oldu benim için hakim likte 1000 kişi alceklermiş o yazılıyı kesin kazanırım iyi ki girmişim bu sınava:))
-
@rhadamanthus ağzına sağlık kardeş
-
Konuyu değiştirmek amaçlı :)) Forumu 100 lerce kişi takip ediyor ancak yazmıyorlar netlerini de paylaşmıyorlar. Ancak 4 gözle diğer arkadaşların netlerini paylaşmasını bekliyorlar. Bende bu yüzden netimi paylaşmayı düşünmüyorum Geçen senelerden hatırladığım sürekli mülakatlara giren arkadaşlardan, abilerden yorumlar bekliyorum. Sessiz kalmayın sizler değerlendirin. Siz susunca konular çok farklı yerlere sarkıyor..Kısacası Kaçla kapatır. :)))
-
@safitürk69 hocam totemi bırakın kaç yaptınız
-
@larendeli boş konuşma netini söyle diyorsun
-
@safitürk69 abi netini açıklamayan biri olarak sen tahmin et bakalım
-
@safitürk69 yok hocam estağfirullah :)) bu sene biraz sessiz ama ortalık. hele ki @CAN.MAVİ üstat hiç buralı değil
-
@larendeli can mavi, amirim, darwing, Kaya06, Mehmet Kemal vsvs bisürü kişi vardı. Nerde bunlar
-
merhaba arkadaşlar size 2 sorum olacak
1-ben 2 yıl sonra sınava gireceğim bana faydasını gördüğünüz kitap önerir misiniz ?
2- bu yıl herkes açık uçlu soru tarzı beklerken neden test oldu ? -
@popescu sınav esnasında 70 nete düşer dedim. Sınavdan çıktık herkes zor felan deyince 67-68 diye düşündüm. Millet netleri paylaşmaya başlayınca 71-72 diyorum Gizli Gizli takip eden çok insan var geçen senelerden bunu gördük..:)
-
@safitürk69 abi geçen seneki listeyi bulmaya çalıştım forumda bulamadım, geçen sene 26-27 ile kapatır diyorduk 30 ile kapattı şimdi 71-72 ile kapatır diyoruz 75 ile kapatır mı korkusu oluyor bir anda. Geçen sene bu seneye göre daha kolay bi sınavdı onu göz önüne alıyorum yine 71-72 ye çekiyorum daha sonra sallayıp tutturanları dikkate alıyorum tekrar 75 oluyor tahminim çıkamadım işin içinden gitti
-
Ben 70 netin ustu ilk 300 olarak..son yuz kiside 70 in hemen alti olarak dusunuyorum.
-
Bu Forumdan Bir Çok Kaymakam Çıkacağını Düşünüyorum. Çünkü buradaki başarılı insan sayısı ve profili gün geçtikçe güzelleşmekte. Sanal Karakterlerin birbiriyle Uyumu, Dostane tavırları Artmaktadır. Benim Sizlerde Bir İsteğim Olacak, Ola ki kutsal meslek olan "Kaymakam" olursak, Bazı değer yargılarımıza sahip çıkalım.
- Vatan, Millet, Bayrak, Yurttaş : Buradaki değerler bizim gibi atalarını bilen, geçmişte ülkenin nasıl kazanıldığını bilen gençler olarak çok kutsal kavramlar. Hepsinden Önce, Vatan İçin Gerekirse Ölmeyi Bilecek, Millet ve Yurttaş için Terinin son damlasına Kadar çalışacak, Bayram için Savaşacak Neferler olmamız ümidiyle...
- Gittiğiniz her görev yerinde Önyargıdan Uzak, Tarafsız, Çalışkan olmak : Ülke bizimdir, Her yer görev yeridir. Görev aşkı olan insan için yer önemli değil. Gidilen her yerde insanlara sevecen olmak gerekir. Makamı bir köşeye bırakıp, o ilçede elini taşın altına koymak önemli. Zorlu meslek, Sonuçta Hükümeti temsil eder yazar idare Hukukunun Tedvin edilmemiş kaynaklarında. Ülkemizi temsil edelim, Milletimizi, Çocukları, Yaşlıları, Garibanları, Yoksulu, Kimsesizleri, Gazileri, Yani İnsanlığı...!
- Özünü Kaybetmemek : Yani hep çocukken anlatılırdı ya, Biri varmış adam olmak isteyen, Sonra kaymakam olmuş. Babasını Makamına çağırıyor, Baba'nın Altın laflarıyla Hayatı Öğrendiğim O cümle Kurulur Tam da orada "Oğul, Kaymakam olmuşsun ama yine de adam olamamışsın. Adam olsaydın, Babanı ayağına Çağırmazdın. Kendin Gelirdin" Olur da Allah'ın İzniyle Kazanırsak, Özümüzü geldiğimiz yeri kaybetmeyelim. Ben Fakir Bir Aile'den geldim, her zaman söylerim İlk Takım elbisemi 22 yaşında, bir mülakat için almıştım. Gariban bir baba (Haczedilemeyen işçi maaşının 3/4'ü ile alınmış), Gariban Bir Anne (Takım elbise giydiğimde Kaymakam gibi olsun Diye Seven Gül kokulum)
*** Maddeler Böyle uzar gider, Rabbim gönlünde böyle şeyler olan kişilerin böyle kutsal mesleğe hak ettirir inşAllah. Sonuç olarak şunu söylemeliyim, Pozitif Ayrımcılık Yapacaksa Bir Kaymakam, "Fakire, Yoksula, Hastaya, Garibana, Gaziye, Şehit Yakınına, Yaşlıya" Yapmalı. Kimse Size Hesap Soramaz. Anayasa 10.Madde Açık Ve Net.
Saygılarımla,
-
merhaba arkadaşlar size 2 sorum olacak
1-ben 2 yıl sonra sınava gireceğim bana faydasını gördüğünüz kitap önerir misiniz ?
2- bu yıl herkes açık uçlu soru tarzı beklerken neden test oldu ? -
@popescu Netlerinde problem yoksa sen içerdesin..
-
@gggc00 netin 70in altında mı?:))
-
@safitürk69 Kim 71-72 civarinda kapatır dese bir sigara yakıyorum acaba olur mu diye :)) ciğerim soldu.
-
@rhadamanthus Biz de ki tahmin, hiçte tutmaz:) Maksat vakit geçsin. Hedefim iyi net yapıp mülakatı beklemekti. Sözde açıklanma sürecinde buralara ugramıycaktık:)
-
@safitürk69 burdayız kardesim