2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@ofa zaten kılavuzda belirtiliyor diyelim 73 le kapattı 73 alan 200 kişi var mülakata 600 kişi katılacak.
-
@refik-soydam abi geçen de sormuştum sapma uygulanmazsa misal 35 tane 74.25 net yapan var ve bunlar 223. oldu diyelim bu şekilde başka puanlar için de aynısı olabileceği için 800-900 kişi mi katılacak mülakata?
-
@popescu öyle hesaplanmıyor hocam, atıyorum 74.25 ile 223. 35 tane varsa 224, 225....dahaki 35 kişi dolana kadar sıralar boşalıyor 74.25 altındaki ilk kişiye 258. sıra numarası veriliyor.. örneğin gecen sene benle birlikte 3 kişi aynı sırada idi altımızda 3 adet sıra yoktu.. 18. biz idik bizden sonraki puanla olan 21. sırada idi... böyle 400 kişi dolduruluyor.. sadece 400. sıradaki ile aynı puanda olanalr için ekstra ekleme oluyor.. yanı 400. sıradakine denk gelen puanda 7 kişi vardı gecen sene 407 kişi girdik sınav.. 400. sıradakine kaç kişi denk gelirse okadar ekleme oluyor sadece... denk gelmedi ise 400. kişi ile bitiriliyor
-
@refik-soydam hocam siz öyle diyorsanız sıkıntı yok ben hesap kitap işinde bariz kötüyüm sadece sınava giren sayısının çokluğu ve yığılmanın olduğu yerde kapatma ihtimali ile birlikte düz mantık düşündüm. Hocam sapmasız olursa 70 net olayı devreye girerse 400 tamamlanamayabilir o zaman
-
Uzun süredir okuyorum. Ben de yazayım dedim.
Tahminimce netinizi "1.175" ile çarparsanız puanınıza ulaşabilirsiniz.
-
@ofa günahım kadar sevmem ösym ama hesaaplamasını etmişlerdir, 10 kişiden fazla son sıraya denk gelme olasılığı çok düşüktür, ona göre kaleme alınmıştır.. he 70 kısmı olursa listenın dolamyacağına ben de maalesef katılıyorum.. çünkü gerçekten çok ters sınav idi.. bu defa uygulama bu olursa (resmi yazı gelirse bana buradan ilan edeceğim ben de) tarihin de ilk defa liste dolmayabilir.. bu yıl bu sorunsal korkarım yaşanabilir... çünkü kılavuz metni kıllandırıyor beni...
-
69 net benide ekleyebilir misiniz
-
@refik-soydam hocam ösym sanki bir sistemi 2 defa aynı sınavda uygulamamaya yemin etmiş gibi davranıyor. Bu saatten sonra ne deseler şaşırmam ha bu ösym tabi başarma ihtimali var yine de
-
@north-remembers yok hocam ben telefonla bilgi almayı evmiyorum, yoğundum vs bahanesi ile kıvırmaları yüksek olasılık, yazılı cevap talep ettim.. yazılı yazsınlar ki göreyim net düşüncelerini, tersini ederlerse de belgem olsun elimde hts kayıtları ile zaman kaybı.. ama haklısınız arayan herkese aynı cevabı vermişler... muhtemelen yazzılı olarak aban da aynı cvp verecekelr
-
@refik-soydam eyvallah abi anladım, teşekkür ederim açıklama için.
-
@ofa aynen öyle hocam... seneye bu sistemi de kaldırdım derse hiç şaşmam...
-
@tr23 niye 1.175 ?
-
@tr23 geçen sene bana 1.26 katı ile puan vermişti ösym... ama kılavuzda yazıyordu, bu sene çok anlamsız cümleler kuruyor hesaplama ile ilgili... bu fazlalığı vermeyecek galiba hocam, herkes de bundan şüpheleniyor aslında...
-
@dlkaptan En fazla 85 net yapılabilir diye düşündüm. Biraz temkinli olarak. Bana kalsa 80 net 1.
-
@refik-soydam Hocam sadece bu forumda 70'i gecen 70 kisi var oyle bir durumda 400 kisinin rahat dolduralacagini dusunuyorum.
-
Bende 68 net olarak hesapladim. 70 net barajı varsa boşa sonuç beklemeyeyim o zaman
-
@tr23 vardır hocam bir kişi de olsa 90 a dokunan:)
-
@refik-soydam anladım hocam yazılı olarak size farklı cevap gelirse eğer yüksek ihtimalle ysk sınav sonucu da aynı şekilde hesaplama olacaktır. Hayırlısı olur inşallah.
-
@refik-soydam Sanmıyorum ama belli de olmaz tabi size o zaman 0.12 sapma gelmiş diyebilir miyiz?. 1. 35 net yapmis gibi duymustum gecen sene cunku.
-
@rhadamanthus iletişimin bu çağında gizli kesimde 30 40 dan fazla kişi varsa liste dolar.. yoksa 300 lu rakamlarda bir yerde durur düşüncesindeyim..