2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
peki 70 üstü yapan 400 kişi olmazsa ne olacak
-
@popescu ben daha önce standart sapma olmayan hiçbir ösym sınavına girmedim yds hariç. Ama hanımefendi 70 üstü mülakata kalacak derken de çok emin konuştu. Yalnızca puan açıklayıp mülakata kaldınız kalmadınız olma ihtimali var mı? Yoksa standart sapmasız sıralama olmaz ki?
-
@aslasorma
O bizim yaptıklarımız için mi komple sorunun kendisinin yanlışlığı için mi son gün? Ve nasıl yapıyoruz sorunun yanlış olduğuna dair itirazı bilen var mı? Bu soruyu balına yapanlara karşı +1 net -
@murky hocam çok garip ya 70 üstü yapan 400 den fazla kişi çıkarsa o zaman nolcak?
-
Sıralama yapılır 400. kişi 70'in üstüyle o net ile kapatır ve o neti yapanlar 400. ile beraber mülakata kalır. Eğer 400 kişi 70'i geçemezse 70 alan son aday kadar mülakata kalır. Kılavuz ve açıklamalar bunu gösteriyor.
-
@murky abi bana çok mantıklı gelmedi ya 70 üstü yapan 1500 adam varsa 1500 kişi mülakata girecek demek çok mantıklı değil.
-
@popescu olaya bu açıdan yaklaşırsak sapma olmalı, 43 kişinin 76 net yaparak hepsinin 150. olması... ne kadar seviyesiz bi durum... ama bu ösym den her şey beklenir
-
@popescu, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@murky abi bana çok mantıklı gelmedi ya 70 üstü yapan 1500 adam varsa 1500 kişi mülakata girecek demek çok mantıklı değil.
Yok hocam puan sıralaması olacak 400. 73 yaptıysa 73 yapanlar kalacak. Kılavuzda da bu şekilde tekrar okuduğumda. 400. 70 ise 70 yapan 600 kişi varsa 600ü de kalacak gibi.
-
@cevatcobanli444 sorulara itiraz 3 is gunu hocam 20 tl yatirip itiraz ediyorsunuz hic itiraz etmedigim icin detayini bilmiyorum bu gun sonmus baktim simdi
-
@murky anladım hocam nasıl olacak bu işin sonu çok merak ediyorum
-
Dediğim gibi arkadaşlar Ösym'i arayabilirsiniz. Ben kılavuz ve yapılan açıklamalar ışığında yazıyorum bunları.
-
Arkadaşlar standart sapmasız bu işin olabileceği mantık dışı..OSYM'de vatandas temsilcisi olan kisilerin bu konuda bir bilgisi oldugu kanaatinde degilim..Bir kere bu sınav mantigina ters..Kimseyi belli bir siraya sokamazsiniz standart sapmasiz..
-
Yani klasik kurum sınavı mantığı anladığım kadarıyla.
-
@aslasorma
Gerçekten de böyle oluyor sonuç püh yazıklar olsun, soruları mı verdiler acaba birilerine. -
@rhadamanthus, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Arkadaşlar standart sapmasız bu işin olabileceği mantık dışı..OSYM'de vatandas temsilcisi olan kisilerin bu konuda bir bilgisi oldugu kanaatinde degilim..Bir kere bu sınav mantigina ters..Kimseyi belli bir siraya sokamazsiniz standart sapmasiz..
Hocam standart sapma yok. O konuya umut bağlamayın. Benim arama sebebim şuydu: Tüm standart sapma olan sınavlarda kılavuzda bu belirtiliyor ve puan hesaplama anlatılıyor. Kaymakamlık 2018 kılavuzunda standart sapmaya yer verilmemiş. O yüzden aradım zaten.
-
ÖSYM Arkadaş sana üfülemiş kardeş 4 yanlış 1 doğruyu götürüyorsa burda standart sapma var yanlış doğruyu götürmüyorsa standart sapma olmaz YSK sınavında 4 yanlış 1 doğruyu götürme Yok mesela benim yanlışlarım doğrumu götürmese 72 net im var hatırlamadığım soruları yanlış diye hesaplamıştım düşün işte benim 72 puanım var Ozaman her soru 1 puan olur
-
@gncfb istediğine inan kardeş.
-
@gncfb hocam bir de siz arayip sorun bakalim ne diyecekler bende ariyorum simdi
-
Dostlar Kaymakam Adaylığı Şube Müdürlüğü telefon numarasını bilen bir arkadaş yazabilir mi bu hususta net bilgiyi sanırım onlardan alabiliriz forum adına ben arayabilirim. Numarayı birisi yazarsa
-
Oyle bir durum olursa 1. 85 net yaparsa her 0,25 puan bir kişi sırası olarak değerlendirirsek 400. için 0 puana geliriz.