2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@sinav1453 yanlış doğruyu götürmedi ozmn ama
-
1 net 1 puan olarak gozukuyor. 73 puanla kapatmıs olması da acıkcası mantıgıma uyuyor benım dogru olabılır.hayırlısı olsun.
-
@ugur1144 açıkçası listenin dolmama olasığını hiç düşünmüyorum fazlası ile dolacaktır.. çünkü yeterince 70 ve üssü kişi vardır hocam...sadece bizim liste 4 te1 ni dolduruyordur...
-
@bendeniz hocam sorsana 4 yanlış 1 doğrumuzu götürdükten sonra elimizde kalan netciklere sadece 1 puan mı vereceksiniz yani bu mudur
-
@refik-soydam o zaman sıkıntı yok zaten hocam sapma olsa ne olur olmasa ne olur.
-
Her net bir puan olacaksa madem neden yanlış doğruyu götürdü mantığımın almadığı yer burası yanlışın doğruyu götürdüğü sınavda nasıl sapma olmaz
-
@refik-soydam Zaten öyle bir durum olacaksa burdaki puan tartışmasının bir anlamı yok.
-
@can-mavi kurban olayım şu ösym numarasını bize de verir misiniz ? Ulaşamıyoruz koskoca kuruma.
-
@pablomu ulaşamadım kapattım telefonu arkadan ablam da ısrarla arayınca. Ya ben çağrı merkezindeki kişinin kafasına göre cevap verdiğini düşünüyorum en iyi ihtimalle. Protokolde bu kadar açık madde olsa sınav ilanında da yazılırdı. Verdiği geçiştirme cevaplardan dolayı da hiçbir sıkıntı yaşamazlar o bakımdan o kadar emin olmayın derim. Ben 1 netin 1 puan olacağına ihtimal veremiyorum.
-
70 net altını dahil etmezsek 70 net üzerinin ortalaması 73,79 ediyor. +/- 1 dersek 73 net mevzusu doğru olabilir.
-
En son yapılan test sınavının 1.'si faceden mesaj attı, forumda üyeliğinin olmadığı için buraya yazamamış, birinci olduğu sene 80 soruda 73 doğruyla 91,25 puan almış (80 soru olduğu için 1 net 1,25 puan) .. o sınavın sonuncuları ise 63 doğruyla 78,50 paun almış
-
Valla osym iyi analiz etmis o zaman adaylari. ben bu sorularla yanlis dogruyu da goturse en az 400 adam bulurum demis kazanacak. Helal olsun simdiden mulakata kalacak dostlara:)
-
@bendeniz 1 soru 1 puan dese eyvallah 2014 te öyle yapmış şimdi 1 net 1 puan diyor acaba arkadaş net ile doğru arasındaki ayrımı bilmiyor mu ona göre mi konuşuyor kafamda deli sorular
-
@pablomu parantez içindeki ifadeyi ben yzdım o yazmadı onu
-
bu forumda birgün cinnet geçireceğim
-
73 puanla kapattığını söyleyen arkadaşın arkadaşının hocası bu bilgiyi edinebildiyse sapma var mı yok mu bir zahmet onu da söylesin de mesele kapansın bence
-
@pablomu Bence artık kurcalamayalım kurcaladıkça işler kötüye gitmeye başladı zamana bırakıp hayırlısını dilemeli
-
@can-mavi hesaplama bu işte farkı 4 yanlış 1 doğruyu götürmesi o kadar
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
bu forumda birgün cinnet geçireceğim
Hocam kasma, bırak herkes inanmak istediğine inansın
-
Arkadaş foruma zehiri attı kenara cekildi :)) Hocam o öğrendigin arkadaşa soyle de uye olsun foruma soralim kafamizdaki sorualari:)