2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@paretowilfredo maalesef bu seferki sonuç bekleme başlığı biraz acayip... maalesef sap ile saman birbirine karışmış durumda, ayırmak da bizlere düşüyor.
'duyum' nedir bilmeyenler maalesef insana forumda daha duyum paylaşmamaya sevk ediyor. seninle hiçbir zaman yüz yüze tanışmamış olsam da kardeşim, yaklaşık 5 seneden beri gerek memurlarda gerekse burada defalarca mesajlaşmışlığımız olması hasebiyle amacının ne olduğunu, söylemlerinin ne olduğunu, düşüncelerinin ne olduğunu biliyorum. duyumun ne olduğunu anlayanlar ve forumu takip edenler gayet ayırt edebilir bazı şeyleri. bu sene can sıkıcı çok durum oldu bu başlıkta, sinirlenmiş olabilirsin lakin 6-7 senelik forum tecrübesi olan bizler bu gibi durumlara alıştık.. birkaç kişi yüzünden canını sıkmaman gerektiğini gayet iyi biliyorsun.. sağlıcakla ...bundan yaklaşık 6 sene evvel 'pareto yazsa da bir şeyler öğrensek' dediğim günlerde de sana karşı birçok mecrada engelleme çalışmalarını gayet iyi hatırlıyorum ve bu sebepten dolayı bir daha duyum paylaşmadığın zamanları da biliyorum. yine aynı durum, yine aynı yıpratma.. farkında değil misiniz burada ne zaman ciddi bir duyum paylaşılsa hemen 1-2 saatlik üyeler duyumu ciddiyetsizleştirme çabasına giriyor.. bence bu yıpratmaya karşı dim dik durmak gerekir.
-
@can-mavi hocam size ve pareto üstada gerçekten güveniyorum. Sizi yüz yüze tanımamış olmam buna engel değil. Birkaç kendini bilmeze bakıp zaman kaybetmenize bile gerek yok. Bu zamana kadar yaptıklarınız için teşekkürler.
-
@paretowilfredo Hocam gözünüzle bir belge dahi görseniz sonucu aciklanmamis bir sinav ile ilgili bu haberi tamamen kesin bir dille yapamazsınız zaten..Ugur Dundar bile yapamaz...Biz saglam kaynaklara dayandirmadan burada duyum paylasmadiginizi biliyoruz...2 ay önce duyum var mı deyip simdi camur atanlardan da olmadik...Her zaman itimat ettik habererinize ve yine ediyoruz..Kalin saglicakla.
-
@paretowilfredo ve forum olmasa hiçbirşeyden haberi olmayacak insanlar burada ahkam kesiyor. Her duyum doğru olacak diye bir şey yok. Ama bugüne kadar son sınavın tarihi de olmak üzere bu forumdan öğrendik. Değerlendirmelerde bulunurken bilgi paylaşımlarının duyum olduğunu olma ihtimalinin olduğu kadar olmama ihtimalininde olduğunu göz önünde bulundurmalı herkes. Troll meselesine gelince zaten farkediliyor kimin trol olduğu olmadığı. Ben görmezden geliyorum muhatap olan arkadaşlara da şaşırıyorum açıkçası. Zaten forum ekibi anında müdahele ediyor gereken durumlarda. Burda paylaşılanlar herkesin hoşuna gidecek diye bir durum yok altta sayfayı ilerletme sekmesi var. O sohbeti atlamak gibi bir seçenek var. Hakaret olmadığı sürece her konu konuşulabilir. Neşe biraz uzattım ama yazma konusunda çok katılmasamda önceki senelerde de hep takip ettim forumu. Ama bu yıla kadar böyle bir ortam görmemiştim. Bence daha sakin kalarak trolleri göz ardı ederek birbirimizi anlayarak yorum yaparsak ortamı kendimiz güzelleştirebiliriz. Herkesin kendine göre tahmini düşüncesi var senin tahmin mümkün değil olmaz gibi tavırlarda doğru değil. Perşembe günü kesinlikle ÖSYM bin tahmini tutacak onun dışında birçoğumuz yaklaşık tamimde bulunacağınız birçoğumuz tahminlerinin ne kadar uzak olduğunu görecek.Hakkımızda hayırlısı olsun Allah hepimize gönlümüzdekini nasip etsin.
-
Geçen sınavdaki başlığa açıklanana kadar aktif katılmıştım ancak bu başlığa içim sinmemişti kaçırdığım sayfaları dahi okumuyorum sadece pareto bişey yazarsa ona bakıp çıkıyorum. Bu sınavda seviyeyi çok aşağılara çektiniz bunun böyle olacağı 28.000 kişinin girdiği sınavdan belliydi
-
3 yeni link var
-
@larendeli geliyor mu dersin ?
-
@larendeli kardeşim ben de yeni ona baktım sen benden hızlısın maaşallah
-
@dlkaptan içimden bir ses önce YSK diyor
-
@larendeli 41-42-43-44 açık galiba 4 link
-
@dlkaptan 44 şimdi açıldı
-
@larendeli aynen
-
@larendeli, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@dlkaptan içimden bir ses önce YSK diyor
ösym sitesinde kaymakamlık sonuç ysk sonucun üzerinde yer alıyor sayın hocam, gelirse kaymakamlık gelir bugün
-
@dlkaptan güzel bakış açısı
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
kaymakamlık forumlarında ileti sayısı 10 bini bulup geçmeden sonuç alındığını görmedim:) 800 ileti daha kaldı az daha devam edersek sonuçların açıklanması için baraj kısmını geçeceğiz bence::)
sanırım haber duyum buradan doğru burada bile 10 bin barajını aşamadık, 70 barajını geçen 400 kişi de yoktur
-
@larendeli Link açılıp açılmadığını nereden takip ediyorsunuz?
-
@larendeli Haydi Bismillah... Artık öğrenelim şu sonucu da ösym de kurtulsun bizde.
-
Ösym Kaymakamlık yada Ysk dan birini bugün açıklasa hiç fena olmazdı öncelik kaymakamlık sınavı :)) tabi heyecan katsayısı oldukça yüksek
-
@larendeli genelde bir sonraki günün açıklama linki bir gün öncesinde açılıyor bence durum bundan ibarettir ama pek de bir şey kalmadı artık
-
Hayatım boyunca girdiğim sınavlarda en heyecanlı bekleyişi bu sınavda yaşıyorumö Her ne kadar kazanma ihtimalim düşük olsada sınava girmek bile etrafınızdakilerin size bakışını değiştirebiliyor.