2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Sanırım 30-40 kişi var.
-
@mgg grup oluşturalım face de ya da burada mümkün olur mu Bilmiyom
-
@mgg Geldim kardeş bence ne yapıp edip listeyi 400 e tamamlatmalıyız. İyi organize olursak emin olun mülakattayız arkadaşlar bence öncelikle cimere yazmalıyız.
-
Arkadaşlar bu sınavı diğer kurum sınavları ile ve önceki sınavlara kıyas ettik mi, puanlama konusunda haksızlık var. Siralamaya girdigimiz halde mülakat hakkımız elimizden alınıyor.
-
Fırsat eşitliği sağlanması gerekiyor.
-
Öncelikle Bakanlığa ve Osym ye şikayet başvurusunda bulunmamız lazım. Kararını düzeltmesi veya geri alması için vs.
-
Bu durum idare yargı ya dava açmaya değer. Şu 10 gün içinde yürütmeyi durdurma talebi ile beraber dava açmalıyiz. iyi bir dilekçe ile sonuç alabiliriz.
-
@keops bir whatsap grubu oluştursak
-
Arkadaşlar bakın hakkımız yeniliyor. Bu durumu kendi haline bırakmayınız
-
Daha önce ben bu sınavı kazandım. O zaman bir çok kişinin puanı gibi benim de ham puanım 65 civariydi. Ama sınav puanım 77 geldi. Herkesin olduğu gibi. Bu duruma diğer sınavlardan da örnek verebiliriz. Eğer o sinavlarda da bu puanlama olsaydı mülakata fazla kimse katilamazdi normal olarak. Durum böyleyken ve protokol de net ifadeler olmamasindan bu durum duzeltilebilir
-
Yani kısaca ss veya katsayı uygulamaması için hiçbir sebep yok.
-
@mgg KESİNLİKLE KURMALIYIZ.BAKIN BİRLİKTE HAREKET EDELİM YA HEPİMİZ MÜLAKATA GİRİCEZ ZATEN YA DA HİÇBİRİMİZ BAZILARI ONLAR UĞRAŞŞIN BİZ BEKLEYELİM MANTIĞINDA OLMASIN.
-
Mülakat başlama tarihine kadar düzelmesse bu durum zaten 100 kişi seçilmiş oluyor sonra durum lehimize olsa bile bakanlık formalite mülakat sonra güle güle der omdan bu işin mülakatlar başlamadan sonuçlanması lazım
-
Diger arkadaşlarda bu işte bize yardımcı olmak isterse memnuniyetle karşılarız
-
@gss15 KATILIYORUM HOCAM ZATEN BU SÜREÇ KISA SÜREDE SONUÇLANDI SONUÇLANDI HATTA MÜLAKAT İÇİN EVRAKLAR DAHİ GÖNDERİLMEDEN BAŞARMALIYIZ YOKSA GÜMBÜRTÜYE GİDERİZ.
-
Arkadaslar olmayacak bir sey değil
-
Arkadaşlar referanslarına veya bakan beye doğrudan ulaşabilecek kişi varsa mağduriyet kolaylikla giderilebilir
-
Arkadaşlar haksızlığa uğradığımızı düşünüyorsak, hakkımızı aramamızdan tabii birsey yok
-
Önceki uygulamalara göre ösym nin bu sınavdaki uygulamaları haksızlık ösym istediği gibi klavuZ yapalirmi kurum tavsiyesi olsa bile hiç bir sınırlama yok mu ösym nin uygulamalarına
-
Idare hukukuna tabi olan ilkeler nerede adalet eşitlik önceden çngörülebilirlik istikrar ....