ZONGULDAK-SAMSUN-TRABZON
-
Trabzon yazmayı düşünen başka arkadaş yok mu ? Ben de düşünüyorum.
-
85.3 ile Samsun yazacağım
-
@rul0kat hocam 2 kere Guydan elenmiş biri olarak düşüncem söyle ki genel olarak iller düşük kapatacak bunun için birçok sebep var bende 81 ile Zonguldak yazdım trabzonun göreceği rakam 77-78 dir rahat olun. tamamen şahsi fikrim yanlış anlaşılma olmasin
-
Zonguldak kaç harfli, 9.
Zonguldak plakası kaç 67. Topladın mı? Ne yaptı, 76.
76 nerenin plakası, Iğdır. Iğdır kaç harfli 5. Peki 5 nerenin plakası, Amasya. Amasya'nın nesi meşhur, elma. Elma neyi çağrıştırıyor, Apple. Apple'ı kim kurdu, Steve Jobs. Steve Jobs nereli, Amerika. Çember daralıyor......ytd
-
@bir-garip-guycu hayirli olsun insallah bu kez isteginize kavusursunuz. Ben kesin olarak kayseriye basvurdum gecen sene il tercihinden kurum sinavina giremedim dogrusu bende sizin gibi dusunuyorum puan araliklarini hatta bazi iller icin daha bile dusebilir ama sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yiyor
-
82 puanla zonguldak hayırlı olsun.
-
@bir-garip-guycu ben puanların düşük olacağını düşünmüyorum.Biz 3 arkadaş zonguldağı yazdık ve en düşük puanımız 79
-
@keynesciyiz buda sizin şahsi görüşünüz hakkınızda hayırlısı olsun . Sonuçlar aciklaninca görcez
-
memleketimiz yazacam ama maşallah millet bizden fazla zonguldak sevdalısı cıktı o yüzden yazmaya korkuyorum sanki gecen yılki düzce gibi olacak gibi bir his var
-
@bir-garip-guycu hocam sizin puan 77.89 mu 81 mi iki yerde farkli puan belirtmissiniz
-
Arkadaşlar Zonguldak hakkında ne düşünüyosunuz yaa önceki alım sayısıyla arasında uçurum var fikir yürütemiyorum
-
Bende zoguldak yazdim arkadaslar
Memlektm oldgu icin baklm hayrlisi.
En son almda dusuk kapatmasnnn sebebi il yok baska ve baya kisi almis.
Bu sefer boyle olacgni dusunmuyorm 76 77 arasi kapatr gibime geliyo. -
Zonguldak geçtiğimiz yıllarda çok düşük puanla kapadığı için 8000 üzeri sıralamada olanları buraya çekecek ve "geçmiş yıllarda olduğu gibi" daha yüksek puan ile kapatılacağını düşündüğünüz iller düşük puanla kapayacakken, zonguldak 80-83 gibi puanla kapatmış olacak.
Puanım şu - şurayı yazacağım diyen herkese aldanmayın, %10'u samimi %90'ı aldatmak için elinden gelen yapanlardan oluşuyor. -
-
-
-
@cnkn, içinde söyledi: ZONGULDAK-SAMSUN-TRABZON
Zonguldak geçtiğimiz yıllarda çok düşük puanla kapadığı için 8000 üzeri sıralamada olanları buraya çekecek ve "geçmiş yıllarda olduğu gibi" daha yüksek puan ile kapatılacağını düşündüğünüz iller düşük puanla kapayacakken, zonguldak "spekülasyonlardan dolayı bi bakmışız" 80-83 gibi puanla kapatmış olacak.
Puanım şu - şurayı yazacağım diyen herkese aldanmayın, %10'u samimi %90'ı aldatmak için elinden gelen yapanlardan oluşuyor.Düzenleme : imla hatası.
Not : has zonguldaklılar derneği olarak tüm üyelerimiz ile 153-578 puan aralığında başvuracağız. O yüzden başvurmayın...
-
Zonguldakcılar nerdesiniz :))
-
@cnkn noldu 80-83 zonguldak ne oldu?? Seni unuttum sanma buradayım
-
74.8 ile Zonguldak yazdım. İçimden hep Zonguldak geçmişti. 15 tane il benim puanımdan düşük kapatması gerçekten insanı çok üzücü.nasip değilmiş.