YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@north-remembers pardon hatta size yazmışım artık beynim yandı
-
@mavkav Ben de Ankara'da yaşıyorum hocam bende gidebilirim yeter ki öğrenelim böyle saçmalık olmaz
-
@idyah haftaya uygun olduğum zaman uğrayıp öğrenmeye çalışacağım.
-
@idyah Ne yazıyoruz ???
-
@idyah normaldir hocam benim de iki gündür yanık beynim
-
@gkhn-gnr düşünceni takdir ediyorum ve katılıyorum
-
@zeyno5454
T.C. CUMHURBAŞKANLIĞI İLETİŞİM MERKEZİ MAKAMINA;TALEP KONUSU : Yüksek Seçim Kurulu Seçim Müdürü Alımı Sınavı Hakkında
02.02.2018 Tarihinde Yüksek Seçim Kurulu tarafından ÖSYM'ye yaptırılan 'Açıktan Atama Yoluyla Seçim Müdürü Alımı' sınavına dair yayınlanan klavuzda ve ilan metninde sınavın değerlendirilme esaslarına dair yeterli bilgi bulunmamaktadır. Bu bilgiye ulaşabilmek için gerek Ösym çağrı merkeziyle yaptığım görüşmelerde gerekse Yüksek Seçim Kurulu ile yaptığım görüşmelerde sınavın nasıl değerlendirileceğine dair yeterli bilgiye ulaşamadım. Her iki kurum tarafında verilen bilgi yalnızca '' Yanlış cevapların hesaba katılmayacağı, doğru cevapların 100 puan üzerinden değerlendirileceği'' şeklindedir. Ancak sınav genel kültür- genel yetenek ve alan testi olmak üzere iki ayrı başlıkta yapılmış olup bu testlerin kendi içlerinde nasıl değerlendirileceği, kaç puan üzerinden hesaplamaya dahil edileceği, sınavda standart sapma uygulanıp uygulanmayacağı gibi konularda net bilgilere yer verilmemiştir. İlanda yazılmayan hususlar hakkında her iki kurum çalışanlarıyla yapılan görüşmelerde ellerindeki bilginiz yalnızca bundan ibaret olduğunu ve hesaplama sistemi hakkında kendilerinin de net bir bilgiye sahip olmadıklarını belirtmişlerdir. Hesaplama yöntemindeki bu belirsizliğin tarafım ve sınava giren diğer adaylar adına ileride herhangi bir mağduriyet yaratmaması adına en kısa sürede bu hususta bizlerinin bilgilendirilmesini saygılarımla arz ve talep ederim.
-
@idyah Tarihi yanlış yazmışım düzeltilmesi gerektiğini düşündüğünüz kısım varsa düzeltelim
-
@idyah çok güzel olmuş hocam bunu hemen yazıyoruz değil mi ?
-
@north-remembers Hocam ben direk yolluyorum eksik gördüğünüz yer yoksa , gönderecek arkadaşlar tarihi değiştirmeyi unutmasınlar yeter
-
@idyah yok hocam bence eksiklik teşekkürler hemen yolluyorum ben de
-
T.C. CUMHURBAŞKANLIĞI İLETİŞİM MERKEZİ MAKAMINA;
TALEP KONUSU : Yüksek Seçim Kurulu Seçim Müdürü Alımı Sınavı Hakkında
02.09.2018 Tarihinde Yüksek Seçim Kurulu tarafından ÖSYM'ye yaptırılan 'Açıktan Atama Yoluyla Seçim Müdürü Alımı' sınavına dair yayınlanan klavuzda ve ilan metninde sınavın değerlendirilme esaslarına dair yeterli bilgi bulunmamaktadır. Bu bilgiye ulaşabilmek için gerek Ösym çağrı merkeziyle yaptığım görüşmelerde gerekse Yüksek Seçim Kurulu ile yaptığım görüşmelerde sınavın nasıl değerlendirileceğine dair yeterli bilgiye ulaşamadım. Her iki kurum tarafında verilen bilgi yalnızca '' Yanlış cevapların hesaba katılmayacağı, doğru cevapların 100 puan üzerinden değerlendirileceği'' şeklindedir. Ancak sınav genel kültür- genel yetenek ve alan testi olmak üzere iki ayrı başlıkta yapılmış olup bu testlerin kendi içlerinde nasıl değerlendirileceği, kaç puan üzerinden hesaplamaya dahil edileceği, sınavda standart sapma uygulanıp uygulanmayacağı gibi konularda net bilgilere yer verilmemiştir. İlanda yazılmayan hususlar hakkında her iki kurum çalışanlarıyla yapılan görüşmelerde ellerindeki bilginin yalnızca bundan ibaret olduğunu ve hesaplama sistemi hakkında kendilerinin de net bir bilgiye sahip olmadıklarını belirtmişlerdir. Hesaplama yöntemindeki bu belirsizliğin tarafım ve sınava giren diğer adaylar adına ileride herhangi bir mağduriyet yaratmaması adına en kısa sürede bu hususta bizlerinin bilgilendirilmesini saygılarımla arz ve talep ederim.
-
@north-remembers tarihi düzelttim bi yerde de harf hatası vardı onu da düzelttim ben de aynen yolluyorum hadi hayırlısı.
-
Araya sinava kac kisinin girdigini de sikistirdaydik tamam tamam o cok olurdu. Teker teker gelelim.
-
@idyah tamam
-
@idyah eyvallah kardeşim emeğin için teşekkür ederim.
-
@mavkav Estağfurullah ösym kalemlerden kaldırsa da emeğiniz emanetimizdir
-
ben farklı bir konuya giricem.ola ki kazandık(inşallah), ilanda belirtilen hangi ilçeyi isterdiniz ?
-
@iktisatsever, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
ben farklı bir konuya giricem.ola ki kazandık(inşallah), ilanda belirtilen hangi ilçeyi isterdiniz ?
Tekirdağ-Şarköy ️
-
@iktisatsever Gökçeada rezervasyon yapıldı kimse göz koymasın Tabi bende bu şans varken Diyarbakır ya da Hakkari Çukurca gelir ama seve seve giderim